Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

Sportági képzés
Sportági képzés

A labdarúgó sportági képzésünk célja olyan sokoldalúan felkészített játékosok kinevelése, akik képesek a nemzetközi futball elvárásainak megfelelni. Ennek érdekében magasan képzett, az utánpótlás nevelés területén elismert, hiteles és eredményes szakember gárdával dolgozunk.
Játékosaink napi 2 - sőt időszakonként 3 - edzésen vesznek részt, amely technikai, taktikai és kondícionális fejlesztésből és képzésből áll.

Technikai edzéseinken játékosaink elsajátítják a labdarúgásban használatos technikai elemeket, ezeket megtanulják különböző játékhelyzetekben gyorsan és pontosan végrehajtani, eredményesen alkalmazni.

A taktikai képzés keretén belül az elméleti és gyakorlati oktatásban megtanulják a játékosok a különböző játékrendszerek sajátosságait, posztjuknak megfelelő feladat megoldási formákat, az együttes csapatmozgásokat támadásban és védekezésben. Így nem csak egy játékrendszerben tudnak majd játszani, hanem gond nélkül beilleszthetők lesznek bármely játszott játékrendszerbe.

A kondícionális fejlesztés területén fő hangsúlyt kap a mozgáskoordinációs képességek, gyorsaság, mozgékonyság fejlesztése. Ennek érdekében speciális gyakorlatsorokat és programokat használunk a napi munka során.
Játékosaink az életkori sajátosságuknak megfelelő mértékben megismerkednek a különféle erőfejlesztési módszerekkel, eljárásokkal, rendszeres felépítő munkát végeznek a kondícionáló teremben.
Fejlődésüket, eredményeik változásait - csak a Magyar Futball Akadémia számára kifejlesztett vizsgálati módszerekkel és speciális tesztrendszer segítségével - folyamatosan kontroláljuk, elemezzük, és ha szükséges, korrigáljuk. Ebben segítségünkre van több egyetem és klinika tudományos szakcsoportja, akikkel együttműködés keretein belül értékeljük játékosaink aktuális állapotát, fejlődési tendenciáit.
A délelőtti, délutáni és esti edzések ritmusának megszokása után játékosaink a képzés minden szegmensében gyors és látványos fejlődést mutatnak.

Mérkőzéseinkről video felvétel készül, amelyet együttes és személyre szabott szakmai elemzésekre használunk, kiértékelve játékosaink mérkőzésen nyújtott teljesítményét.
A kondícionális képességek fejlesztésével szorosan összefüggő tárgykörben - a táplálkozás területén - igyekszünk játékosainkat optimálisan felkészíteni. Sportdietetikus által összeállított étrend alapján egészséges, a kor követelményeinek megfelelő, a szükséges ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmazó ellátást biztosítunk játékosaink számára, amely étrend garantálja az optimális izomgyarapodást és megfelelő energia ellátottságot a terhelések legyőzéséhez, valamint a folyamatos fejlődéshez - mindezeket költségtérítés mentesen.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 6 12
2 DVSC-DLA 6 12
3 MTK BUDAPEST 5 12
4 PUSKÁS AKADÉMIA FC 6 9
5 FERENCVÁROSI TC 6 8
6 DVTK 5 7
7 ETO FC GYŐR 5 3
8 BUDAPEST HONVÉD-MFA 5 1
fotók
Budapest Honvéd - Puskás Akadémia FC (U17) Honvéd-MFA - Dabas (NB III.) Budapest Honvéd - DVTK (U16)
friss hírek
facebook