Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

Iskolai képzés
Iskolai képzés

A Magyar Futball Akadémia bentlakásos kollégiumi elhelyezéssel egybekötve biztosítja az iskolai képzést. Ennek érdekében együttműködési megállapodást kötött az Egressy Gábor Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskolával. (honlap: www.egressy.eu)

Játékosaink az Egressy Szakközépiskola tanulói, az iskola kihelyezett osztályaként vállalta a játékosok iskolai oktatását. A tanárok órarend szerint kijönnek az akadémiára, ahol a számítógépekkel, projektorral, interaktív táblával felszerelt tantermekben oktatják tantárgyaikat.

Az érettségi tárgyakon (matematika, magyar, történelem, idegen nyelv) és a többi középiskolai tárgyon kívül (földrajz, kémia stb.) speciális tantárgyakat és informatikát tanulnak növendékeink.

Kiemelt fontosságú szerepet kap képzésünkben az angol nyelv, amelyet emelt óraszámban tanulnak. Lehetőség van második idegen nyelv tanulására is délutáni foglalkozások keretén belül.

A tanítási órák és edzések váltakozva követik egymást, délelőtt és délután is van tanítás. A nap végén a játékosok kötelező tanulószoba keretein belül készülnek a házi feladatokkal és a másnapra szükséges tanulmányaikkal, leckékkel. Ezen tevékenységüket tanár felügyeletével és segítségével végzik, azok számára pedig, akik ezt igényik, adott tárgyakból plusz órák, illetve korrepetálás is a rendelkezésükre állhat.

Az akadémia vezetése kiemelt figyelmet szentel az iskolai tanulmányoknak, nagy odafigyeléssel követi nyomon játékosainak iskolai előmenetelét, teljesítményét. Fontos szempont az iskolai órákon történő megfelelő teljesítés, ennek érdekében folyamatos a kontroll és konzultáció az iskola tanárai és az akadémia szakmai vezetése között. Nézetünk szerint a magas szintű labdarúgó teljesítmény fontos feltétele a megfelelő színvonalú szellemi tevékenység.

2013 szeptemberétől kilencedikes évfolyamunkon tanuló diákok sportedző szakmacsoportos képzés során labdarúgás elméleti és gyakorlati képzése mellett anatómia és élettani ismereteket is szerezhetnek.

A mai középiskolai követelményeknek mindenben megfelelő képzés részét képezi a nemrég törvényben is bevezetett 50 órás Közjellegű Munka, amely az érettségi követelmény, is biztosított.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 24 50
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 24 46
3 DVSC-DLA 24 38
4 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 24 35
5 FERENCVÁROSI TC 24 31
6 ETO FC GYŐR 24 29
7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 24 29
8 DVTK 24 17
fotók
Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19)
friss hírek
facebook