Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

Helyszín
Helyszín

Magyar Futball Akadémia épülete a Budapest Honvéd FC sporttelepén, a kispesti Bozsik stadion területén található.

A többszintes épületben minden igényt kielégítő 2 ágyas, zuhanyozós szobák állnak a fiatal labdarúgók rendelkezésére. A szobák modern bútorokkal felszereltek, íróasztal, szekrények szolgálják a kényelmes pihenést, a mindennapi életet. Az akadémia saját osztálytermeiben folyik az iskolai oktatás és a délutáni tanulás, felkészülés. Jelenleg 4, minden oktatási és elektronikus eszközzel felszerelt tanterem áll a diákok rendelkezésére.

A szabadidő aktív eltöltésére a társalgóban internetezésre, közös játékokra, tévézésre van lehetőség. Itt az asztali focitól a DVD lejátszón át a plazmatévéig minden a játékosok pihenését hivatott szolgálni.

Az étteremben – amelyet csak az akadémia játékosai és személyzete használ – napi 4 alkalommal étkeznek a játékosok. Konyhánk a legmodernebb konyhai gépekkel van felszerelve, ahol saját séf vezetésével főzik a játékosok ételeit. Több száz fő ellátását tudja a konyha felszereltsége és a személyzet biztosítani.

Kondícionáló termünkben minden izomcsoport fejlesztéséhez szükséges erősítő gépek, szabad súlyok, spinning kerékpárok és futópadok segítik a felkészülést.

A rehabilitáló munkát és felfrissülést medence, gyúrószoba és szauna teszi teljessé.

A szükséges orvosi vizsgálatok, kezelések elvégzéséhez korszerűen kialakított orvosi szoba áll rendelkezésre, folyamatos a játékosok sportorvosi kontrollja is. A bonyolultabb orvosi kezeléseket a Sportkórház és az Országos Baleseti Intézet, valamint a Százhalombattai Egészségügyi Központ Kórház orvosai biztosítják játékosaink számára.

A szabadtéri edzések a stadion füves edzőpályáin és műfüves kis - és nagypályáján történnek, amely pályákat csak az akadémia csapatai és a Bp. Honvéd első csapata használ.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 3 9
2 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 4 9
3 DVSC-DLA 4 9
4 FERENCVÁROSI TC 4 4
5 PUSKÁS AKADÉMIA FC 4 3
6 ETO FC GYŐR 3 3
7 DVTK 3 3
8 BUDAPEST HONVÉD-MFA 3 1
fotók
Budapest Honvéd - DVTK (U16) Budapest Honvéd - DVTK (U17) Honvéd-MFA - Pécsi MFC (NB III.)
friss hírek
facebook