Huszonkétszeres korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Elszalasztott pontszerzés

Elszalasztott pontszerzés

2014-05-21 17:23

Bp. Honvéd-MFA - DVTK 1-2

U21-es csapatunk ellenfele ezúttal a Diósgyőri VTK csapata volt. A vendégeknél szerepelt egy volt akadémistánk, Mahalek Marcell is. Reménykedve vártuk a csatát és reméltük, hogy sikerül megismételni az FTC elleni biztató játékot. A reményeink aztán gyorsan el is szálltak, ugyanis alig telt el negyedóra az összecsapásból, már kétgólos hátrányba kerültünk. Az volt a kérdés, hogy sikerül-e gyorsan talpra állni? A fiúk lassan átvették a játék irányítását és helyzetekig is eljutottunk, sőt sikerült is szépítenünk. Ekkor már a mezőnyben is többet birtokoltuk a labdát és Krisztián gólját követően nem sokkal Koszta lőtt kapufát.

A második játékrészben sem változott alapvetően a játék képe, támadtunk, a vendégek inkább már csak védekeztek és gyors kontrákkal próbálkoztak. Végül nem sikerült egyenlítenünk, mert a kapu előtt határozatlanok voltunk és hiányzott a jó értelemben vett agresszivitás is a vendégek térfelén. 

Vereséggel zártuk a találkozót, legközelebb Agárdon, az MTK Budapest lesz csapatunk ellenfele.

 

Bp. Honvéd-MFA - DVTK 1-2  (1-2)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Viktor Ferenc Péter  (Bozó István, Dajkó Tamás)

Góllővők: Szabados Krisztián (35'), illetve Mahalek Marcell (7'), Fézler Máté (15')

 

BHFC:  Gazsi Tamás - Erdős Gábor,  Dékány Péter,  Bora György, Polyák Kristóf - Molnár Gergely - Miskei Milán (Teut Athur 76'), Tóth Benjamin (Linka Benjamin 69'), - Szabados Krisztián,

Koszta Márk,  Feketics Norbert (Daru Bence 46') 

Edző: Szabó György

 

 

Percről percre

   2'  Szabados baloldali szögletét Miskei Milán fejelte kapura, a diósgyőriek kapusa, Gelei Vince biztosan fogta a labdát.

  7'  Mahalak Marcell  0-1. Fézler Máté a jobboldali oldalvonal mellől, a térfél közepéről végzett el szabadrúgást. A kapu elé csavart labdát Oláh Bálint fejelte kapura, Gazsi Tomi óriási bravúrral még oldalra tudta tolni, Mahalek Marcell eszmélt a leghamarább és 2 méterről bombázott a léc alá.

  9'  Koszta Márk 7 méterről fordulásból lőtt kapura, pont Gelei Vince kezébe.

12'  Polyák Kristóf végzett el szögletrúgást jobbról, beívelt labdáját Gelei Vince az alapvonalon túlra ütötte.

13'  Dékány Peti a diósgyőri kapu előterében összefejelt az egyik vendég védővel, majd lent maradt a füvön, 3 percnyi, oldalvonal melletti ápolás után, turbánnal a fején tért vissza.

15'  Fézler Máté  0-2. Fézler Máté került lövőhelyzetbe, 18 méterről kapura is lőtt és a labda mintha zsinóron húzták volna, a jobb felső sarokba vágódott.

23'  Miskei Milán elől mentettek a vendégvédők.

26'  Koszta Márk 26 méteres szabadrúgása nyomán a labda alig kerülte el a bal felső sarkot.

35'  Szabados Krisztián 1-2. Koszta kezelte le a felezővonalnál Dékány Peti felszabadító rúgását, lefordult őrzőjéről, majd remekül ugratta ki a jobbösszekötő helyén Szabadost, Krisztián tett két lépést majd 15 méterről erős lövést küldött kapura, a labda a kapus kezét érintve a kapu közepében kötött ki.

39'  Kosztát buktatták a vendégek 18 méterre a kapujuktól. A szabadrúgást Márk végezte el, labdája a sorfal mellet a jobboldali lécről pattant vissza a mezőnybe.

53'  Czégel Máté fejjelt mellé egy jobboldali szabadrúgást.

58'  Kapunk előtti kavarodás után Oláh Bálint lőtt 7 méterről fölé.

75'  Remek támadást vezettünk a jobboldalon, Szabados fejmagasságban középre lőtte a labdát, Daru Bence és Gelei Vince ugrott a labdáért, amely kipattant a borsodi kapus kezéből, de Bence estében már nem tudott ismételni.

92'  Koszta Márk lőtte kapura a labdát, de Gelei Vince vetődve mentett Daru Bence elől.

 

Szabó György: -  Nagy erőket mozgósítottunk az első félidőben, csak a rombolásra törekedő vendégcsapat ellen. Sajnos az első játékrész eleje nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, egy kapusbravúrral kiütött labdára nem értünk oda és ezzel vezetést szerzett az ellenfél. Folyamatosan átvettük a játék irányítását, egyre nagyobb labdabirtoklási fölénybe kerültünk, amit a végjátékban sajnos nem tudtunk érvényesíteni. Azt gondolom, hogy a srácok azért megtették a tőlük elvárható teljesítményt, ha pontosabbak vagyunk, akkor ez az eredményben is megmutatkozott volna.

Maros József

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19)
friss hírek
facebook