Huszonkétszeres korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Komárnói címvédés

Komárnói címvédés

2019-07-29 17:39

Remek teljesítménnyel nyert tornát az U13-as csapatunk

A komárnói Mol Summer Cup vendége volt a Budapest Honvéd. U13-as együttese, csapatunk ráadásul címvédőként vett részt a viadalon, amelyről idén is aranyéremmel térhetett haza. A fiatalok hat meccsből ötöt nyertek meg, a döntőben 4–0-ra győztek le a Mol Fehérvárt.

„A szezon első megmérettetésén máris egy nívós tornán vettünk részt, amely remekül szolgálta a felkészülést. Mindenkit több poszton is bevetettünk, hiszen kíváncsiak voltunk, hogy mire képesek a játékosok a kényelmi zónából kikényszerülve – mondta Szamosszegi Gábor edző. – A csoportmérkőzéseken még akadozott a gépezet, de ennek ellenére magabiztosan jutott tovább a csapat az elődöntőbe. Az is látszódott, hogy a játékosok közösen lefektetett alapelvek mentén dolgoztak már az elmúlt szezonban is Répás Béla vezetőedzővel az U12-ben, így csak a pályaméretek, távolságok, területek okoztak nehézséget. Az elődöntőben már hengereltek a srácok, és végig fölényben játszva, játékban látványos különbséggel múlták felül az osztrák ellenfelüket, akik a másik csoportot fölényesen nyerték. A döntőben érződött a fáradtság a csapaton, de végül a Fehérvár ellen is beindult a gólgyártás. A tornát végül megérdemelten nyerte meg a csapat, és Csákány Norbert személyében a gólkirályi címet is elhódítottuk. Az eredménynél azonban sokkal fontosabb, hogy jó csapatok ellen tudtunk játszani, és többnyire szinte végig mindenki ellen sikerült dominálni.”

 

MOL Summer Cup, Komárnó

A Budapest Honvéd eredményei

Csoportmérkőzések

– Banik Ostrava (cseh) 3–0. G: Kruppai 3

– Győri ETO 2–1. G: Giuliani, Gáspár

– PAFC 1–2. G: Giuliani

– DAC 3–1. G: Bencsentler, Gáspár, Czétényi

Elődöntő

– Flyeralarm Admira (osztrák) 3–0. G: Csákány 3

Döntő

– Mol Fehérvár 4–0. G: Csákány 3, Szénási

 

A Honvéd kerete: Baráth, Lehotai – Botos, Birtalan, Bencsentler, Csákány, Czétnyi, Engel, Gáspár, Giuliani M., Kruppai, Millicz, Oláh, Szász, Szénási, Tánczos

Edző: Szamosszegi Gábor

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd FC - Taksony (NBIII) Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19)
friss hírek
facebook