Huszonkétszeres korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Megtiszteltetés és felemelő érzés

Megtiszteltetés és felemelő érzés

2019-07-29 16:22

Első profi szerződését írhatta alá Juhász Zsombor

2015 februárja óta nevelkedik a Magyar Futball Akadémián Juhász Zsombor, klubunk pedig profi szerződést kötött a tehetséges védővel, aki 2022. június 30-ig szóló megállapodást írt alá a Honvéddal.

„Felemelő érzés és megtiszteltetés számomra, hogy profi szerződést kaphattam. Az U14-ben kezdtem még a Honvédnál, végigjártam a ranglétrát, örömmel írtam alá a megállapodást – mondta a belső védőként és védekező középpályásként is bevethető Juhász Zsombor, aki az NB III-as csapattal készül a mostani szezonban. – A felnőttfutballban nincs még rutinom, ezért szeretném minél hamarabb megszerezni, és bízom benne, hogy egy éven belül kiharcolom, hogy az első csapatnál is számítsanak rám. A helyezkedés, a fejjáték és a hosszú labdákat mondanám erősségnek, viszont rutint kell még szereznem, agresszivitás és gyorsaság terén is kell még fejlődnöm.”

A 18 esztendős labdarúgó elmondta remekül érezte magát az eddigi honvédos időszakában, nagyon szerette az akadémiát, családias légkör vette körül, jó edzőkkel, jó csapattársakkal dolgozhatott együtt. Az érettségi után immár újra „bejárós” lett, s elmondta, eleinte furcsa is volt, hogy kevesebb időt töltött már bent, de azért otthon is jó lennie.

No meg Kispesten, ahol szeretné bizonyítani a rátermettségét a következő három esztendőben.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd FC - Taksony (NBIII) Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19)
friss hírek
facebook