Huszonkétszeres korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Dupla bronz

Dupla bronz

2019-06-20 11:11

Rangos tornán szerepelt az U15-ös és az U13-as csapatunk

A Gallini-kupán vett részt a Budapest Honvéd U15-ös és U13-as csapata is, a két együttes mindössze egy-egy vereséget szenvedett, mindkettő az elődöntőben, így a harmadik helyen zárták a rangos megméretést.

Isa Gábor (U15): „A fölényes győzelmek ellenére is érezhető volt a szezon vége a srácokon, nem volt meg a megfelelő frissesség. Az elődöntőben a Dinamo Zagrebbel játszottunk akiket már sikerült megverni a télen, igaz egy felkészülési mérkőzésen. Ahogy vártuk, egy kemény és szoros mérkőzés lett. Megpróbáltunk mindent, hogy döntőt játszhassunk, de ez most sajnos nem sikerült.”

Szamosszegi Gábor (U13): „Szakmailag hasznos tornán vagyunk túl. Szinte minden mérkőzés kiélezett küzdelmeket hozott, és megfelelő képet kaptunk arról, hogy hol tartunk nemzetközi szinten. A csoportmérkőzéseken végig dominálva, agresszív letámadásra épülő játékunknak köszönhetően jól játszottunk és mindkét mérkőzést megnyertük, és a nyolc között se forgott veszélyben a győzelmünk. Az elődöntőben a Dinamo Tbiliszi fizikailag erős rivális volt, és miután hátrányba kerültünk, nem tudtuk a saját játékunkat játszani, a rivális akarata érvényesült. Összességében büszkék és elégedettek voltunk a csapatra, hasznos tapasztalatszerzés volt mindenkinek. Játék tekintetében a fontos megjegyezni, testközelből érezhette mindenki, hogy nemzetközi szinten olyan gyors a játék, hogy egy-két érintésnél több nem fér bele.

 

GALLINI-KUPA, BUDAPEST

A Budapest Honvéd eredményei

U15

Csoportkör

–Ancona (olasz) 1–0. G: Keresztes

– Voitsberg (osztrák) 6–0. G: Rácz 2, Tarcson, Kiss, Fehér, Birkás

– Pogon Krakow (lengyel) 8–0. G: Mázsás 2, Kiss 2, Fehér, Ulbert, Rácz, Birkás

Elődöntő

–Dinamo Zagreb (horvát) 1–2. G: Ulbert

A Honvéd kerete:  Schrankó Levente, Gera Norbert, Nagy Zoltán, Patócs Gábor, Pilter Milán, Matthew Moery Otto, Domonkos Dániel, Polák Kevin, Birkás Gergely, Tarcson Ákos, Kiss László Dávid, Keresztes Noel, Ulbert Renátó, Fehér Balázs, Rácz Balázs, Mázsás Gábor, Dénes Adrián, Szűcs Tamás

Vezetőedző: Isa Gábor

 

U13

Csoportkör

– Dubnica (szlovák) 3–1. G: Kruppai, Szabó Sz., Ebot

– CFR Cluj (romániai) 2–0. G: Kruppai, Szabó Sz.

Negyeddöntő

– MSK Puchov (szlovák) 6–0. G: Kruppai 3, Balogh Zs., Szabó Sz., Márta

Elődöntő

– Dinamo Tbiliszi (grúz) 0–2

A Honvéd kerete: Molnár Mátyás, Németh Barnabás, Petromán Krisztián, Sebestyén András, Móga Bendegúz, Pluhár Ákos, Birkás Szabolcs, Szabó Bence, Szabó Szilárd, Kiss Vince, Márta Levente, Kruppai Adrián, Ebot Martin, Bencze Bendek, Balogh Zsombor, Benczik Zoltán, Lajcsik Vencel, Szup Dominik

Vezetőedző: Szamosszegi Gábor

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd FC - Taksony (NBIII) Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19)
friss hírek
facebook