Huszonkétszeres korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Gólt sem kaptunk

Gólt sem kaptunk

2019-05-22 10:17

Mindhárom korosztályos csapatunk idegenben győzött

A korosztályos csapataink közül az U17-es és az U16-os gárda pihent, míg az U19-es, az U15-ös és az U14-es együttes is idegenben lépett pályára, s mindhárom gárda kapott gól nélkül diadalmaskodott.

Az U19-es együttes a PAFC otthonában győzött a mindig presztízsmeccsnek számító találkozón, s immár biztosan nem végezhet a második helynél hátrább a tabellán, míg a listavezető MTK továbbra is négy ponttal előzi meg a mieinket.

Az U15-ös gárda szintén második, és ezen a helyen is végez majd két fordulóval később, hiszen az első PFLA 10 ponttal vezet, míg Isa Gábor együttese 13 ponttal vezet az MTK-val szemben. Az U14-es csapat az U15-öshöz hasonlóan Békéscsabán nyert, s itt jóval szorosabb a mezőny: két fordulóval a zárás előtt a z éllovas Honvéd-MFA egy ponttal vezet a PFLA és kettővel a Vasas előtt.

 

U19-ES BAJNOKSÁG, 26. FORDULÓ

PAFC–Budapest Honvéd-MFA 0–1 (0–1)

Felcsút, Pancho Aréna

Vezette: Hartung Vilmos (Petrovics, Rácz)

Gólszerző: Csörgő (15.)

Honvéd: Takács J. – Király O. (Komiszár, 61.), Hajnal (Fazekas, 66.), Borovsky (Adayilo, a szünetben), Juhász Zs. (Constantino, 77.), Cipf (Kóródi, a szünetben), Markos, Csörgő, Tóth R., Irimiás, Szabó A.

Vezetőedző: Simon Miklós

Simon Miklós: – Nagyon intenzív első félidőnk volt, amiben sok helyen elcsúszott a letámadásunk, ezért a csapat hamar kipukkadt. A félidőben, mivel tudtuk, hogy ellenfelünknek ki kell nyílnia, úgy döntöttünk, hogy átadjuk a kezdeményezést a Felcsútnak, és egy biztosabb, takarékosabb védekezésből próbálunk focizni. Ez hozott gólhelyzetet a kontratámadósokból, amiket azonban elhibáztunk, így maradt a minimális, ám annál értékesebb győzelem.

 

U15-ÖS BAJNOKSÁG, 28. FORDULÓ

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia–Budapest Honvéd-MFA 0–2 (0–2)

Békéscsaba

Vezette: Kocsondi Bálint (Révész N., Brlás Zs.)

Gólszerző: Fehér B. (23., 33.)

Honvéd: Illiás – Moery, Polák (Patócs, 66.), Nagy Z., Tarcson (Dénes, 55.), Fehér B., Kiss L., Mázsás, Pilter, Rácz B. (Scsoka, 66.), Tuba (Gera, 55.)

Vezetőedző: Isa Gábor

Isa Gábor: – Fülledt, meleg időben, több mint három óra buszozás után került sor a mérkőzésre. Ez az állapot meg is látszott a csapat teljesítményén. Az ellenfél visszaállt a saját térfelére, és a megszerzett labdákból próbált a védelmi vonalunk mögé kerülni. Az első félidő folyamán a labdabirtoklási fölényünket sikerült kétgólos előnyre váltani. A második félidőben a játék képe és az eredmény sem változott, így magabiztos győzelmet arattunk.

 

U14-ES BAJNOKSÁG, 28. FORDULÓ

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia–Budapest Honvéd-MFA 0–4 (0–1)

Békéscsaba

Vezette: Mihálik Pál (Barta T., Csukás B.)

Gólszerző: László M. (24.), Klausz (61.), Varga P. (76., 78.)

Honvéd: Tóth B. – Kis K. (Szűcs L., 64.), Sebe, Bezzeg, Ledacs-Kis (Hajzlinszki, 64.), László M., Knolmár (Kis K., 64.), Klausz, Balogh Zs. (Varga P., 51.), Szántó L. (Koblinger, 56.), Mihály B. (Horváth K., 56.)

Vezetőedző: Takács László

Takács László: – Az első perctől mi irányítottuk a játékot akár már az első félidőben eldönthettük volna a találkozót, de ezt egészen a 60. Percig elhúztuk. Nagyon sok helyzetünk kimaradt, ebben javulnunk kell az utolsó két mérkőzésre, ezen felül elégedett voltam a látottakkal!

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19)
friss hírek
facebook