Huszonkétszeres korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Van még esély a döntőre

Van még esély a döntőre

2019-04-20 20:07

Vasárnap dől el, hogy hányadik helyért játszhat a Honvéd

Ma délután ismét két összecsapást láthattunk a VIII. Honvéd-kupa keretein belül. Elsőnek a Sparta Rotterdam–FK Crvena Zvezda mérkőzést, később pedig a Honvéd küzdött meg az olasz Sampdoriával.

A Sampdoria csapata már a mérkőzés harmadik percében megszerezte a vezetést, Boros kijött a kapuból, hogy hárítsa Vigliani lövését, de sajnos nem járt sikerrel (0–1). Kerezsi szépített és úgy nézett ki, döntetlennel megyünk a szünetre, de Pedicillo olyan ügyesen forgolódott az ötösnél, hogy sikerült becsapnia a kapust és a 37. percben újabb találatot szerzett a Sampdoria (1–2). A szünet elején rögtön tovább növelte előnyét az olasz csapat Campaner góljával (1–3). Kárász szögletből fejelve szépített a 47. percben (2–3). Az 52. percben Boros sikertelenül próbálta lehalászni az érkező Dolcini lábáról a labdát, a Honvéd védelem elkésett, így a labda akadály nélkül gurult be a kapuba (2–4). Az eredmény a továbbiakban nem változott. Amennyiben az osztrák Sturm Graz csapata a holnapi napon győzni tud a Sampdoria ellen, a Honvéd-MFA csapata hétfőn még harcba szállhat a dobogó legfelső fokáért.

Nagy Mihály vezetőedző így látta a történteket: Alapvetően nem voltunk egyszerű helyzetben, mert három kulcsemberünk közül a tegnapi mérkőzés után ketten sérüléssel léptek pályára, illetve egy játékosunk már be sem tudott állni. A mérkőzésen további sérülések értek bennünket, illetve potyagólokat kaptunk és nem tudtunk visszajönni a meccsbe. Mikor próbáltunk volna visszakapaszkodni, akkor mindig vétettünk egy olyan hibát, am ismételten az ellenfelet juttatta előnyhöz, akik ráadásul pihenten tudtak részt venni a mérkőzésen. Mi mindent megtettünk, a játékosok végig hajtottak, megtettek minden tőlük telhetőt, de nem jártunk sikerrel.

Budapest Honvéd-MFA–U.C. Sampdoria 2–4 (1–2)

Gólszerző: Kerezsi (33.), Kárász (47.), ill. Vigliani (3.), Pedicillo (37.), Campaner (41.), Dolcini (52.)

Budapest Honvéd-MFA

Boros – Varga G., Pekár, Török, Benczenleitner, Nyitrai, Bartha, Kovács V., Benkő, Németh D., Kerezsi

U.C. Sampdoria

Colleoni–Alesso, Campaner, Chiarlone, Vigilani, Canovi, Paoletti, Donato, Dolcini, Bertozzi, Pedicillo

A tizenegyespárbaj végeredménye: 2–1

 

A mai nap első mérkőzése a Sparta Rotterdam–FK Crvena Zvezda összecsapás volt. A Zvezda már az ötödik percben megszerezte a vezetést (0–1), a Sparta a 11. percben megpróbált kiegyenlíteni, de les miatt nem adta meg a gólt a játékvezető. Mituljikic hozta szélről a labdát, a holland kapust szépen kicselezve talált a kapuba (0–2). Tizenegyes a hollandoknak, Emegha talál (1–2). Ezután Lazetic szerzett labdát a félpályánál és gond nélkül gurította el a védelem mellett és gólt szerzett (1–3). A találkozó utolsó találatát Knezevic szerezte szabadrúgásból, a holland kapusnak esélye sem volt. A Sparta Rotterdam így hétfőn az 5. helyért játszik, a B csoport első helyéről a vasárnapi Maccabi Petah Tikva–Crvena Zvezda mérkőzés dönt.

Sparta Rotterdam–FK Crvena Zvezda 1–4 (0–2)

Gólszerző: Emegha (48.) ill. Petrovic (5.), Mituljikic (30.), Lazetic (49.), Knezevic (63.)

Sparta Rotterdam

Bujize–Harmsen, Hollander, de Nooijer, Hak, van Os, Udenhout, Annamousi, Bynoe, Cedeno, Papounidi

FK Crvena Zvezda

Lukic – Zivanovic, Ikanovic, Petrovic, Djuric, Curic, Knezevic, Mituljikic, Lazetic, Mituljikic, Petrovic

A tizenegyespárbaj végeredménye: 5–4

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd FC - Taksony (NBIII) Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19)
friss hírek
facebook