Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Gólgazdag mérkőzések

Gólgazdag mérkőzések

2019-03-04 10:12

A Vojvodinát láttuk vendégül

Az U13-as, az U12-es és az U11-es csapatunk is a kiváló utánpótlással rendelkező szerbiai FK Vojvodina korosztályos együtteseit látta vendégül. A 13 és 12 év alattiak magabiztos győzelmet arattak a találkozókon, egyaránt három góllal győztek, míg a múlt hétvégén tornagyőzelmet szerző U11-es alakulat 2–2-es döntetlent játszott.

 

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS

U13 

Budapest Honvéd-MFA–FK Vojvodina (szerb) 5-2

Honvéd-MFA Utánpótlásközpont 

Gólszerző: Kruppai (2), Vas, Balogh, Szabó Sz.

Honvéd: Molnár – Vas, Petromán, Sebestyén, Márta – Birkás, Szabó B., Kiss V., - Balogh, Kruppai, Szabó Sz. 

Csere: Bencze, Benczik, Bognár, Gyebnár, Pluhár, Szup

Vezetőedző: Szamosszegi Gábor

 

Szamosszegi Gábor: – Amire fókuszáltunk, a labdakihozatal, az rendben volt. Sikerült rövid passzokkal építkeznünk, a kapusunk jól belépett a labdabirtoklásba. Domináltunk, de nem játszottunk jól. Egy az egyben erősek voltunk védekezésben, amikor a labdaszerzések után erre volt lehetőség, akkor jól használtuk ki az ellenfél rendezetlenségét. A középső és a támadó harmadban lassan játszottunk, lassan gondolkoztunk, emiatt sok ki nem kényszerített hibát követtünk el, és amíg védekezésben erősek voltunk egy az egyben, támadásban sok párharcot veszítettünk.

 

 

U12

Budapest Honvéd-MFA–FK Vojvodina (szerb) 3-0

Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

Gólszerző: Csákány (2), Szénási

Honvéd: Baráth – Bencsetler, Botos, Kruppai, Oláh – Tánczos, Birtalan, Szénási – Molnár-Czétényi, Giuliani, Szász

Csere: Horváth F., Varga M., Fekete, Milicz, Engel, Csákány

Vezetőedző: Répás Béla

 

Répás Béla:– A cél a labdakihozatal gyakorlása volt, ezt a célt a játékosok az esetek nagy részében sikeresen megoldották, bár a helyezkedésben apróbb hibák észrevehetőek voltak. Jó iramú, nagyon hasznos mérkőzést játszottunk a jó alkatú és jó képességű játékosokból álló rivális ellen. Sok párharc volt a mérkőzésen, a gyors játékra, gondolkodásra is kényszerítették egymást a csapatok. A mérkőzés nagy részében enyhe fölényben játszottunk, tudtuk érvényesíteni az akaratunkat, birtokoltuk a labdát, támadásokat kezdeményeztünk, bátran használtuk a pálya széleit a támadásaink vezetéséhez. A három rúgott gól mellett is voltak még lehetőségeink, de az utolsó pillanatokban menteni tudtak a vendégek.

 

 

U11

Budapest Honvéd-MFA – FK Vojvodina (szerb) 2-2 

Honvéd-MFA Utánpótlásközpont

Gólszerző: Szűcs, Feczesin

Honvéd: Németh B. – Vajda, Zsíros, Rankó – Kayali, Schön, Kapitány – Zámbó, Kónya 

Csere: Szűcs, Feczesin, Takács Zs., Somogyi, Nagy D., Bódi.

Vezetőedző: Märtz Márk 

 

Märtz Márk: – Nagy iramú, intenzív, küzdelmes mérkőzést játszottunk, rengeteg párharccal, egy jól szervezett ellenféllel szemben. Az első félidőben mi domináltunk, a letámadások jól működtek, a széleken többször megbontottuk az ellenfelet de a befejezésekben nem voltunk elég koncentráltak, és a helyzeteink nem tudtuk gólra váltani! Az ellenfelünk végig agresszívan letámadott, így a labdakihozatalok nem igazán voltak eredményesek. A második félidő is ugyanolyan intenzíven kezdődött, mint az első, kétszer is vezetést szereztünk, de sajnos a csapat egy része elfáradt, a cserék pedig nem tudták ugyanazt a minőséget és sebességet nyújtani, így másodszor is egyenlített a rivális. Összességében remek mérkőzést játszottunk egy kiváló ellenfél ellen, és éreztük a bőrünkön azt a gyorsaságot és keménységet, amire egy nemzetközi mérkőzésen szükség van. Gratulálok a csapatomnak mert nagyot küzdött.

 

 

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 24 50
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 24 46
3 DVSC-DLA 24 38
4 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 24 35
5 FERENCVÁROSI TC 24 31
6 ETO FC GYŐR 24 29
7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 24 29
8 DVTK 24 17
fotók
Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19)
friss hírek
facebook