Huszonkétszeres korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Nagy lehetőség

Nagy lehetőség

2019-01-17 16:33

Öt ifjú tehetség is a Honvéddal tartott a törökországi edzőtáborba

A Budapest Honvéd Törökországba utazó keretében öt fiatal játékos is helyet kapott, a 19 esztendős Banó-Szabó Bence másodszor, míg a Berla Attila (19), Cipf Dominik (17), Szendrei Norbert (18), Temesvári Attila (18) kvartett először vesz részt a felnőttcsapat külföldi edzőtáborában – ennek kapcsán pedig az ifjakat kérdeztek.

Banó-Szabó Bence: „Már tavaly is itt lehettem az edzőtáborban, de az annyiból más helyzet volt, hogy a fiatalszabály miatt biztosak lehettünk benne, hogy valamelyik fiatal mindig játszik, most viszont ez változott, ezért nekem is más a helyzetem. Örülök, hogy itt lehetek, az edzőtáborban még közelebb kerülhetünk egymáshoz, sokat segít a közösség építésében az itt eltöltött idő, no meg abban, hogy jól felkészüljünk a tavaszra."

Berla Attila: „Teljesen profik a körülmények, csak a munkára kell koncentrálnunk. Azért is örülök, hogy itt lehetek, mert január elején volt egy kisebb vállsérülésem, de szerencsére utazhattam a csapattal. Hasznos edzéseken vehetünk részt és komoly, nemzetközi csapatokkal mérkőzhetünk. Az edzőtábor azért is fontos az együttes életében, mert még jobban összekovácsolja a játékosokat, és ez is sokat számíthat a tavaszi szezonban.”

Cipf Dominik: „Nagyon jól érzem magam, jól kijövök a társakkal, sokat nevetünk, közben viszont keményen is dolgozunk, most például már a pénteki, Ludogorec elleni mérkőzésre készülünk, illetve azért hajtunk, hogy megfelelő állapotban legyünk a február 2-án sorra kerülő, Fradi elleni bajnokira. Ami engem illet, most az edzőtáborban és később a bajnokságban is szeretnék minél több lehetőséget kapni, hogy megmutassam, mire vagyok képes.”

Szendrei Norbert: „Fél éve már, hogy a felnőttkerettel készülhetünk, ennyi idő alatt nagyjából sikerült beilleszkedni, elfogadtak a társak, egyre több a közös téma. Az edzőtáborban nagyobb a terhelés, mint a hétköznapokon, de ez erről szól, ezért is vagyunk itt, hogy akár még a mérkőzés előtt is kemény edzésen vegyünk részt. Szeretnénk minél több lehetőséget kapni, de fiatalként az is öröm, hogy itt lehetek a többiekkel. Jó körülmények között vagyunk, minden adott a sikeres felkészüléshez.”

Temesvári Attila: „Nagyon örülök, hogy itt lehetek, megelőlegezett bizalomként fogom fel ezt, amit próbálok meghálálni. Nem könnyű, mert remek játékosok vannak a csapatban, azonban mindent megteszek annak érdekében, hogy megmutassam, mire vagyok képes. Jók a körülmények, rendben vannak a szobák, az étel, a pályák, és remélem, hogy minél több lehetőséghez jutok majd.”

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19)
friss hírek
facebook