Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Edzésben az NB III-as csapat

Edzésben az NB III-as csapat

2019-01-11 12:35

Pisont István együttese is elkezdte a tréningeket

Noha az NB III-as szezon csak március 3-án folytatódik, január második hetében a Pisont István vezette NB III-as együttes is elkezdte a felkészülést.

„Az első hét a ráhangolódásról szól, ekkor napi egy edzéssel készülünk, és utána növekszik majd a terhelés – kezdte Pisont István, aki tizennyolc fős kerettel kezdte el a munkát, míg hét játékos edz jelenleg a felnőttcsapattal, aki kora alapján pályára léphet majd tavasszal az NB III-ban is. – Az ősszel szereplő keretből Király Ákos távozott, illetve Karcagi Csaba abbahagyta, a többiekre továbbra is számíthatunk. Az első felkészülési mérkőzésünket január 23-án játsszuk, kezdetben alacsonyabb osztályú, majd az NB III-as csapatok ellen lépünk pályára, a tervek szerint szerda-szombat ritmusban, összesen nyolc edzőmeccset játszunk majd. Ennek megfelelően állítjuk össze az edzésprogramot is, a cél, hogy a szezon kezdetére tökéletes állapotba kerüljön a csapat.”

A szakvezető hozzátette, remek körülmények között készülhetnek az új utánpótlásközpontban, ami látszik a játékon is, nagyobb tempóban, pontosabban lehet futballozni a jobb minőségű pályákon, és a játékosok is örülnek a modern környezetnek – szóval minden adott a jó felkészüléshez.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 24 50
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 24 46
3 DVSC-DLA 24 38
4 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 24 35
5 FERENCVÁROSI TC 24 31
6 ETO FC GYŐR 24 29
7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 24 29
8 DVTK 24 17
fotók
Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19)
friss hírek
facebook