Huszonkétszeres korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Edzésben az NB III-as csapat

Edzésben az NB III-as csapat

2019-01-11 12:35

Pisont István együttese is elkezdte a tréningeket

Noha az NB III-as szezon csak március 3-án folytatódik, január második hetében a Pisont István vezette NB III-as együttes is elkezdte a felkészülést.

„Az első hét a ráhangolódásról szól, ekkor napi egy edzéssel készülünk, és utána növekszik majd a terhelés – kezdte Pisont István, aki tizennyolc fős kerettel kezdte el a munkát, míg hét játékos edz jelenleg a felnőttcsapattal, aki kora alapján pályára léphet majd tavasszal az NB III-ban is. – Az ősszel szereplő keretből Király Ákos távozott, illetve Karcagi Csaba abbahagyta, a többiekre továbbra is számíthatunk. Az első felkészülési mérkőzésünket január 23-án játsszuk, kezdetben alacsonyabb osztályú, majd az NB III-as csapatok ellen lépünk pályára, a tervek szerint szerda-szombat ritmusban, összesen nyolc edzőmeccset játszunk majd. Ennek megfelelően állítjuk össze az edzésprogramot is, a cél, hogy a szezon kezdetére tökéletes állapotba kerüljön a csapat.”

A szakvezető hozzátette, remek körülmények között készülhetnek az új utánpótlásközpontban, ami látszik a játékon is, nagyobb tempóban, pontosabban lehet futballozni a jobb minőségű pályákon, és a játékosok is örülnek a modern környezetnek – szóval minden adott a jó felkészüléshez.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd FC - Taksony (NBIII) Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19)
friss hírek
facebook