Huszonkétszeres korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Mint egy család

Mint egy család

2018-12-27 16:27

Keresztes Noel hamar beilleszkedett és jól érzi magát a Honvédnál

A téli szünetben megnézzük, hogyan állnak utánpótláscsapataink, az edzők, illetve a játékosok értékelik az őszi szezont: elsőként Keresztes Noel (képünkön jobbról a második), a Budapest Honvéd-MFA U15-ös csapatának kiválósága. Az együttes a tabella harmadik helyén áll, míg a 13 mérkőzésen 12 gólt szerző – plusz egyszer az U16-ban is betaláló – Keresztes negyedik a góllövőlistán, a Kispesti Labdarúgásért Támogató Egyesület (KLTE) szavazásán pedig őt választották meg a szurkolók 2018 legjobb serdülő játékosának.


Az U15 az első akadémiai korosztály, te pedig idén nyáron igazoltál Pécsről a Honvédhoz. Hogy érzed magad itt?

Nagyon szeretek a Honvédnál lenni, és vártam azt is, hogy átköltözzünk az új létesítménybe. Előtte már többször megnéztük a csapattal, szuper lesz, sok pálya van és a szobák is korszerűbbek.

Milyen a csapat? Minek köszönhető, hogy ilyen rövid idő alatt összekovácsolódtatok?

Nagyon jó a csapat, szeretünk együtt játszani, nekik is köszönhetem, hogy ennyi gólt lőttem eddig. Isa Gabi bácsi, az edzőnk is nagyon rendes, mindenkire odafigyel, kifejezetten pozitívan áll hozzánk, ami miatt könnyebben alkalmazkodunk mi is egymáshoz.

Milyenek az edzések? Nagy volt a váltás a korábbiakhoz képest?

Az edzéseink jóval keményebbek, mint a korábbi klubjaimnál. Sokkal jobban elfáradunk, gyorsabban kell mozogni, a gyakorlatokat is nagyobb a tempón kell végezni.

Hogyan értékeled az idényt?

Voltak olyan meccseink, ahol nem sikerült az elvárható teljesítményt nyújtanunk. Sajnos sokszor ikszeltünk, vagy kikaptunk olyanoktól, akiktől nem kellett volna. Igaz, az októberi UTE elleni meccsre ez nem igaz. Ott négy góllal járultam hozzá a tíz egyes győzelemhez, nagyon örültem, hogy az a találkozó ennyire jól sikerült.

Megnyerhetitek a bajnokságot? Mire van ehhez szükség?

Innentől kezdve már nem csak rajtunk múlik, hogy elsők leszünk-e. A csapat mindent meg fog tenni ennek érdekében, a lehető legjobb teljesítményt fogjuk nyújtani. Most a harmadik helyen állunk és csak akkor van esélyünk, ha valaki hibázik az előttünk lévők közül. Persze a lényeg az, hogy élvezzük a játékot, és minél többet fejlődjünk csapatszinten és egyénileg is.

Mi az, amit a legjobban szeretsz a Honvédnál?

Szeretem, hogy olyanok vagyunk, mint egy család. Mindenki kedves a másikkal, odafigyelünk egymásra és tényleg egy csapat vagyunk.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd FC - Taksony (NBIII) Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19)
friss hírek
facebook