Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
U16: döntetlen Szombathelyen

U16: döntetlen Szombathelyen

2018-11-12 09:53

Az Illés Akadémia vendégeként ikszelt a Honvéd-MFA

Az első helyről vártuk a hatodik helyen álló Illés Akadémia elleni párharcot, amelyet a borongós idő ellenére is sokan néztek meg.

A középpályán zajlott szinte az egész első félidőben a játék, így nem csoda, hogy mindössze két eseményt tudtunk csak feljegyezni. A 37. percben a hazaiak támadója Doncsecz Levente nagy helyzetben négy lőtte fölé a labdát, a félidő utolsó pillanatában pedig Németh Dániel jobb sarokra tartó labdáját Senkó Zsombor tolta bravúrral szögletre. Sajnos sok hibával játszottunk, amit a szünetben a csapat edzője, Nagy Mihály is szóvá tett.

A második félidőben – valószínű a szünetben történt fejmosás hatására – már egy más Honvédot láttunk a pályán. A 48. percben Németh Dániel lőtte középre a labdát, Nikitscher Gergő milliméterekre maradt le róla. Az 58. percben Bartha Botond lövését tolta nagy bravúrral a léc fölé a hazai kapus. Támadtunk, fölénybe voltunk, de a gólszerzés ezúttal nem jött össze. Az Illés Akadémia is próbálkozott, de akcióikban nem volt átütőerő, így 0–0 lett a végeredmény.


U16-OS BAJNOKSÁG, 12. FORDULÓ

Illés Akadémia–Budapest Honvéd-MFA 0–0

Szombathely, Illés Akadémia, műfüves pálya

Vezette: Kiss Norbert (Borbély, Bolla)

Honvéd: Boros – Kozma, Kovács V., Zsigmond, Benczeleitner – Nyitrai – Török K., Bartha (Szabó B. 77.) - Nikitscher (Horváth D. 88.), Németh D., Kerezsi (Páll Zs. 64.)

Vezetőedző: Nagy Mihály

Nagy Mihály: – Az első félidő minősíthetetlen volt. A második félidőben fölényben játszottunk, több lehetőségünk is volt, hogy megszerezzük a győzelmet, de a helyzeteinket nem tudtuk kihasználni, amihez az is hozzájárult, hogy a hazai kapus több nagy védést is bemutatott.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19)
friss hírek
facebook