Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
U16: továbbra is veretlenül

U16: továbbra is veretlenül

2018-11-05 14:04

Az MTK és a DVTK otthonában is nyert a Honvéd-MFA

Kilencedik és tizedik bajnokiján is veretlen maradt a Budapest Honvéd-MFA U16-os gárdája, amely az MTK és a DVTK otthonában is győzni tudott.

A kék-fehérekkel szemben az első negyedóra végén már 2–0-ra vezetett a Honvéd, a kék-fehérek azonban már a 29. percben egyenlítettek. A második félidőt azonban ismét a mieink kezdték jobban, 8 perc alatt két gólt lőtt Nagy Mihály együttese, s a rivális ezúttal már csak szépíteni tudott.

Három nappal később a DVTK vendége volt a Honvéd-MFA, csapatunk az első félidő derekán vezetést szerzett, viszont mivel a második Honvéd-gól nem született meg, így egészen a lefújásig izgulni kellett a győzelemért.

„Az MTK ellen idegenben nyerni mindig pozitív. A középpályás védekezésünk és az abból történő visszatámadások jól működtek, négy gólt lőttünk idegenben. Kétszer is vezettünk két góllal, védelmünk azonban sokat hibázott, ezért is vált szorossá a mérkőzés, illetve azért, mert elöl komoly helyzeteket rontottunk el – mondta Nagy Mihály az MTK elleni sikerről, majd a DVTK-val szembeni találkozóról is beszélt. – A válogatott játékosaink túlterheltsége miatt frissítettünk a csapaton. Az első félidőben kiválóan, komoly fölényben játszottunk, a másodikban pedig cserékkel próbáltunk még minőséget vinni a játékunkba. Viszont rengeteg helyzetet rontottunk el, ami majdnem megbosszulta magát, mert ahelyett, hogy eldöntöttük volna a mérkőzést, a hosszabbításban egy kényes szituációban ellenünk is ítélhetett volna a játékvezető a tizenhatosunkon belül. Ezért nem vagyok maradéktalanul elégedett.”

A Honvéd-MFA tíz bajnoki után is veretlen, és már hét ponttal vezetett a második PAFC előtt.


U16-OS BAJNOKSÁG, 10. FORDULÓ

MTK Budapest–Budapest Honvéd-MFA 3–4 (2–2)

Agárd, Sándor Károly Labdarúgó Akadémia

Vezette: Vass István (Tóth Cs., Gyöngössy)

Gólszerző: Bakos (18.), Juhász (29.), Helembai (60.), ill. Kerezsi (16., 55.), Németh D. (2.), Kovács V. (47.)

HONVÉD: Boros – Zsigmond, Kovács V., Benczleitner, Török (Szabó B., 77.), Nyitrai, Németh D. (Páll, 85.), Kerezsi, Varga G. (Hajas, 85.), Bartha, Nikitscher (Kozma, 33.)

Vezetőedző: Nagy Mihály


U16-OS BAJNOKSÁG, 10. FORDULÓ

DVTK–Budapest Honvéd FC 0–1 (0–1)

Miskolc

Vezette: Berettyán Zoltán (Vasziliu, Karasi)

Gólszerző: Török K. (25.)

HONVÉD: Boros – Zsigmond, Török K., Kozma (Hajas, 84.), Kerezsi (Nikitscher, 46.), Benczleitner, Szabó B. (Horváth D., 62.), Varga G., Páll (Németh D., 46.), Bartha (Nyitrai, 62.), Kovács V.

Vezetőedző: Nagy Mihály

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19)
friss hírek
facebook