Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
U17: kimaradt helyzetek

U17: kimaradt helyzetek

2018-10-15 11:28

Gól nélküli döntetlent játszott játszott a Budapest Honvéd MFA és a PFLA

Az U17-es bajnokság első helyén álló PFLA együttesét fogadta a Budapest Honvéd MFA a Bozsik Stadion műfüves pályáján. Nem tűnt könnyűnek a mérkőzés, hiszen a két csapat mindig igen feszült, érzelmektől túlfűtött meccset szokott játszani egymással, és ez a találkozó sem alakult másként,

Az első félidő jelentős része mezőnyjátékkal telt el, egy nagy helyzetet jegyezhettünk fel, László Dávid szabadrúgását ütötte ki a léc alól a vendégek kapusa. A második játékrészben felpörögtek a csapatok, előbb a vendég támadója, Kalmár Benedek, majd Bocskay Bertalan került helyzetbe.

Érezni lehetett, amelyik csapat betalál, az meg is nyeri a mérkőzését. Ehhez a 63. perctől fogva emberelőnyben játszó Honvéd állt közelebb. László Dávid buktatásért nem kaptunk büntetőt, a végén pedig Buna Gábor előtt adódott még lehetőség – a kapusról kipattanó labda a becsúszó védők mellett estében próbálta kapura lőni –, a gól azonban elmaradt, így 0–0 lett a végeredmény.


U17-ES BAJNOKSÁG, 6. FORDULÓ

Budapest Honvéd MFA–PFLA 0–0

Bozsik Stadion, műfüves pálya

Vezette: Erdélyi Tamás (Kovács, Pál)

Kiállítva: Feledy (63.)

Budapest Honvéd MFA: Megyeri – Buna, Szabó A., Fazekas, Földesi (Kocsis D. 68.), Sikorszki – Török – Bocskay (Csaba D. 88.), Kovács D. (Eördögh 88.) – László D., Molnár R. (Németh B. 75.)

Edző: Farkas Tibor

Farkas Tibor: – Illet a rangadó jelző a mérkőzésre, amelynek első félideje kicsit feszült volt, talán ezért nem tudta egyik csapat sem a saját játékát nyújtani. Inkább a küzdelem dominált, de a második félidőre jól jött ki a csapat, lehetett érezni, hogy többet teszünk a győzelem érdekében. A kiálltás után ez még csak fokozódott, több gólhelyzetet is kidolgoztunk. Nagyon nehéz helyzetben van most a csapat, mélyről kell felkapaszkodnia. Tudjuk az okokat, megpróbáljuk ezeket orvosolni, azt gondolom, elindultunk felfelé, a görcsösség azonban még látszik a játékunkon.

(M. J.)támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 18 40
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 31
3 DVSC-DLA 18 30
4 PUSKÁS AKADÉMIA FC 18 24
5 ETO FC GYŐR 18 23
6 FERENCVÁROSI TC 18 22
7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 17 22
8 DVTK 18 14
fotók
Honvéd-MFA - Szentlőrinc SE (NB III.) Honvéd-MFA - Debrecen (U16) Honvéd-MFA - Debrecen (U17)
friss hírek
facebook