Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Minden meccsen gólt lőni

Minden meccsen gólt lőni

2018-10-13 15:20

Májer Milán a folytatásban is tartaná a tempót

Hét mérkőzés, hét gól.

Függetlenül attól, hogy milyen sorozatról van szó,  mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény az, ami Májer Milán nevéhez fűződik. A Budapest Honvéd Puskás Ferenc-díjas tehetsége a szezon eddigi hét NB III-as mérkőzésén szerzett hét gólt, s ezzel a második a Közép csoport góllövőlistáján, de a háromcsoportos harmadosztály egészét nézve is harmadik.

„Próbáltam és próbálom is a lehető legtöbbet kihozni az NB III-as mérkőzésekből – kezdte a Magyar Futball Akadémián nevelkedő Májer Milán. – A tavaszi szezonban nyolc NB I-es meccset játszottam, szinte mindig keretben voltam, ami nagy ugrás volt az utánpótlás-bajnokságok után, míg a mostani helyzet visszaesés. De nem vagyok telhetetlen, nem is lehetek az, most az a fontos, hogy a legtöbbet hozzam ki magamból, és megmutassam, hogy érett vagyok arra, hogy magasabb szinten is játszhassak.”

A 19 esztendős támadó hozzátette, az utánpótlás-bajnokságokhoz képest az NB I-ben és az NB III-ban is nagyobb a sebesség, az pedig az előnyére válhat, hogy  hétközben az első osztályú kerettel készül, így folyamatosan szokja a nagyobb tempót, a gyorsabb játékot.

„Egyértelműen az a célom, hogy minden meccsen gólt szerezzek, sőt ha lehet, akkor akár kettőt is, igaz, ez nem egyszerű, hiszen inkább a védekezésre fektetik a hangsúlyt a csapatok – folytatta eltökélten Májer Milán. – Mivel már hét gólt lőttem, és játszottam az NB I-ben korábban, jobban is figyelnek rám, sokszor hallom, hogy az a cél, hogy kivegyenek a játékból, többször rámszállnak, szabálytalankodtam velem szemben. Az is sokat számít, hogy meghatározó játékos vagyok, örülök, hogy ilyen szerepem van, és szeretném, hogy idővel majd az NB I-ben is így legyen. De nem akarok előreszaladni, tudom, ehhez időre és rengeteg munkára van szükségem. No meg arra, hogy minden meccsen gólt rúgjak, ez is segíthet abban, hogy újra lehetőséget kapjak. Ezért dolgozom minden edzésen.”

A Budapest Honvéd MFA NB III-as együttese legközelebb vasárnap 14 órától Pakson lép pályára, s bízunk benne, hogy tovább tart a tehetséges támadó sorozata.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 18 40
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 31
3 DVSC-DLA 18 30
4 PUSKÁS AKADÉMIA FC 18 24
5 ETO FC GYŐR 18 23
6 FERENCVÁROSI TC 18 22
7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 17 22
8 DVTK 18 14
fotók
Honvéd-MFA - Szentlőrinc SE (NB III.) Honvéd-MFA - Debrecen (U16) Honvéd-MFA - Debrecen (U17)
friss hírek
facebook