Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
U17: kimaradt helyzetek itt, gól ott

U17: kimaradt helyzetek itt, gól ott

2018-09-24 12:37

1–0-ra győzött az Illés Akadémia a Budapest Honvéd MFA ellen

A szombati stadionbúcsúztató második mérkőzésén, a Honvéd és az Illés Akadémia U17-es csapata játszott egymással. Sajnos még mindig több sérült játékosa van Farkas Tibor edzőnek, így ezúttal sem tudta a legerősebb összeállításban pályára küldeni együttesét. A két gárda találkozójának a centerpálya adott otthon.

Az első percek egyértelműen a vendégeké voltak, két nagy helyzete adódott a szombathelyieknek, de szerencsére nem tudták ezeket kihasználni. Tíz perc elteltével ébredtek fel a mieink, de a sok pontatlan átadás miatt meghiúsultak a támadásbefejezések. Az első félidő jelentős része kiegyenlített játékot hozott és gól nélkül ért véget.

Az 53. percben Csomós Dominik révén megszerezte a vezetést az Illés Akadémia, és innen futnunk kellett az eredmény után. Futottunk is, de továbbra is sok volt a hiba a Honvéd játékában. A vendégek az egygólos vezetés birtokában a kontrákra helyezték a hangsúlyt, amelyek nem is voltak veszélytelenek, Dúzs Gellértnek több alkalommal is közbe kellett avatkoznia. Hiába ment előre és hajtott a Honvéd, hiányzott az átütőerő a játékból, így sajnos vereséget szenvedett a csapat.


U17-ES BAJNOKSÁG, 5. FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–Illés Akadémia 0–1 (0–0)

Bozsik Stadion, Centerpálya

Vezette: Zimmermann Márió (Veréb, Balla)

Gólszerző: Csomós D. (53.)

Honvéd: Dúzs – Buna, Fazekas, Horváth M., Sikorszki – Eördögh (Németh B. 65.), Csaba D. (Major 65.), Kovács D. (Földesi 82.) – Bocskay, Bónus (Molnár R. 46.), Kocsis D. (Szabó A. 65.)

Vezetőedző: Farkas Tibor

Farkas Tibor: – Az első félidőben sajnos nem tudtunk veszélyt jelenteni az ellenfél kapujára és helyzeteket kidolgozni. A második félidőben több lehetőségünk volt, de még így is kaptunk egy teljesen elkerülhető gólt. Sajnos ez már a második mérkőzésünk, amin nem találtunk kapuba, rúgott gól nélkül pedig nehéz mérkőzést nyerni.

Gól

53.: egy vendégtámadást követően, Csomós Dominik elé került a labda, az Illés játékosa pedig nem hibázott, a Honvéd kapujába talált. 0–1

(M. J.)

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19)
friss hírek
facebook