Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
U19: kihagyott helyzetek – vereség

U19: kihagyott helyzetek – vereség

2018-09-24 11:16

2–1-re nyert a Budapest Honvéd MFA ellen a PFLA

Egy győzelemmel és két vereséggel várta a Budapest Honvéd MFA a PFLA elleni mérkőzést, míg az ellenfél egy sikerrel, s három vereséggel állt a tabellán.

Már a mérkőzés elejétől mezőnyfölényben játszott a csapatunk, a 7. percben Temesvári fejelt fölé egy szabadrúgást, majd a 21. percben, Csaba Dániel lövését Ásványi Balázs bravúrral ütötte szögletre. Jó iramot diktált a Honvéd MFA, ugyanakkor a kapu előtt sokat hibázott, ez

elsősorban a rossz passzokon múlott. A 41. percben egy védelmi hibából Koch Attila szerzett vezetést. Majd négy perc múlva újabb védelmi megingást kihasználva Major Gergő talált a kapuba.

A szünetben kettőt cserélt Simon Miklós vezetőedző. A kétgólos hátrány ellenére a játéka képe alapján remélhettük, hogy ledolgozható a hátrány. Ezt erősítette, hogy a 63. percben Ásványi Balázs kiállítását követően 10 főre fogyatkozott a vendégcsapat. Szendrei Norbert lövése a 69. percben a lécet érintve hagyta el a játékteret, majd újabb veszélyes lövést eresztett meg a Honvéd játékosa, de sajnos ebből sem született gól. A hosszabbítás hetedik percében, a jobb oldalról érkezett beadást Komiszár Kristóf fejelte a kapuba, kezdésre pedig már nem volt idő.

U19-ES BAJNOKSÁG, 5. FORDULÓ

Budapest Honvéd MFA–PFLA 1–2 (0–2)

Bozsik Stadion, füves edzőpálya

Vezette: Ács Zoltán (Skultéti, Dobos)

Gólszerző: Koch A. (41.), Major G. (45.), Komiszár K. (97.)

Kiállítva: Ásványi Balázs (63.)

Honvéd: Schritt – Soltész D. (Hajnal 57.), Szendrei, Temesvári, Borovsky (Juhász Zs. 79.), Greksa (Adayilo 46., Csörgő 66.), Király O. (Komiszár 46.), Markos, Csaba D., Darabont, Irimiás

Edző: Simon Miklós


Gólok

41.: Bal oldali vendégszöglet után, Koch Attila 2 méterről fejelte a labdát a kapu bal oldalába.

0–1

45.: Egy előre vágott labdát a kapusunk, Schritt Martin a térfelünk közepén nem tudta elrúgni, röviden oldalra fejelte, Major Gergő lecsapott rá és mintegy 30 méterről, az jobboldali oldalvonal mellől a kapuba ívelte.

0–2

97.: egy jobb oldali beadást követően Komiszár Kristóf fejelt a PAFC kapujába.

1–2

Simon Miklós: – Ha nem látom, nem hiszem el! Tudtuk, hogy a Felcsút defenzív futballal, kontrákra épít, ezzel kapcsolatban jól megszerveztük a játékunkat. Sajnos a gólszerzés nem jött össze, pedig ha sikerül betalálni, akkor nagyobb különbséggel nyerhettünk volna. Mivel ez nem jött össze és olyan hibákat követtünk el, amit segítettük az ellenfelet, és innentől kezdve nagyon nehéz volt a mérkőzés. Kétgólos vezetésük után még inkább erőltethették azt a játékot, amit szerettek volna. Még a szünetben is bíztam abban, hogy akár fordíthatunk is, de úgy nagyon nehéz, ha a kapu mellé és fölé lőjük a labdákat. A támadó harmadban sokkal jobb teljesítményt kell nyújtanunk.

(M. J.)

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19)
friss hírek
facebook