Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
U19: küzdelmes mérkőzés

U19: küzdelmes mérkőzés

2018-09-03 12:25

Döntetlent játszott egymással a Honvéd és az FTC

Az U19-es bajnokság második fordulójában az FTC együttesét fogadta a Budapest Honvéd MFA. Az első körben mindkét gárda kikapott, csapatunk a Debrecen (1–2), míg a Lisztes Krisztiánnal által irányított zöld-fehérek az MTK (2–4) ellen szenvedtek vereséget. Sérülés illetve betegség miatt nem volt a keret tagja, Szabó Péter, Szabó Dominik és Nagy Bence.

Jó iramban indult a találkozó, látszott, hogy mindkét gárda szeretné kijavítani az első fordulóbeli csorbát. Az első igazi helyzet a 17. percben Komiszár Kristóf előtt adódott, 6 méterről a kapuját elhagyó kapus felett emelt a léc fölé.

A félidő hátralévő részében ugyan voltak kisebb lehetőségei a csapatoknak, de vagy a kapusok mentettek, vagy a csatárok ügyetlenkedték el a helyzeteket. A szünetben Simon Miklós kettős cserét hajtott végre, Király Olivér és Stephen Adayilo érkezett, Borovszky Dániel és Soltész Dominik helyett.

Adayilo beállításával és némi átszervezéssel „harapósabb” lett a játékunk. Az 51. percben Kóródi Dávid 18 méteres bombáját védte nagy bravúrral a zöld-fehérek kapusa, Oroszi István. A sarokrúgást követően Irimiás Gergő lőtt 17 méterről fölé.

Az 56. percben megfogyatkoztunk, miután Csörgő Viktor egy rossz ütemű becsúszó szerelés után megkapta a második sárga lapját. Támadott a Fradi, de aztán a rivális is tíz főre fogyatkozott: a 70. percben Molnár Tamás ütésért kapott előbb sárgát, de mivel volt neki már egy, jött a piros is. A 74. percben egy sajnálatos sérülés miatt Adayilót le kellett cserélni, Constantino váltotta. A hajrában bár próbálkoztak a csapatok, gólt nem sikerült szerezniük, így maradt a gól nélküli döntetlen.


U19-ES BAJNOKSÁG, 2. FORDULÓ

Budapest Honvéd-MFA–Ferencvárosi TC 0–0

Bozsik Stadion, műfüves edzőpálya

Vezette: Muhari Gergő (Albert, és Krózser)

Kiállítva: Csörgő (56.), Molnár T. (70.)

HONVÉD: Takács J. – Irimiás, Soltész D. (Adayilo 46., Constantino 74.), Komiszár (Fogarassy 84.), Kóródi (Tóth R. 58.), Szeles, Borovszky (Király O. 46.), Juhász Zs,, Markos, Csörgő, Szabó A.

Edző: Simon Miklós

Simon Miklós: – Volt olyan része a meccsnek amikor ki is kaphattunk, és volt olyan, amikor nyerhettünk volna. Harcos, brusztolós mérkőzést játszottunk, kevés szép elemmel, és ebben az ellenfelünk fölé nőttünk. Azok az apróságok, pontrúgások hiányoztak, amelyekkel nyerhettünk volna. Remélem, hogy a későbbiekben ezt tudjuk pótolni, és ezzel a szervezettséggel tudunk előrelépni.

(M. J.)

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 20 41
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 21 37
3 DVSC-DLA 21 37
4 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 20 26
5 FERENCVÁROSI TC 19 25
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 20 25
7 ETO FC GYŐR 19 23
8 DVTK 20 14
fotók
Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19) Honvéd-MFA - Szentlőrinc SE (NB III.) Honvéd-MFA - Debrecen (U16)
friss hírek
facebook