Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
U17: remek második félidő, három góllal

U17: remek második félidő, három góllal

2018-08-27 09:27

A térfélcserét és a szerkezetváltást követően szerezte meg a győzelmet a Honvéd

Megkezdődött az utánpótlásbajnokság és egyből egy igen kellemetlen, de remek csapat ellen, a debreceni Labdarúgó Akadémia fiataljai ellen lépett pályára Farkas Tibor együttese.

A nagy meleg ellenére, kiváló iramban kezdődött a mérkőzés és majdnem góllal kezdtünk. Még nem telt el 1 perc a találkozóból, Bocskay Bertalan a felső lécet találta telibe. A z első játékrész kiegyensúlyozott játékot hozott, voltak lehetőségeink -pl. amikor egy támadás során, akár háromszor is gólt szerezhettünk volna-, de a vendégek is több alkalommal jutottak el a kapunkig. Ez nem volt véletlen, mert a középpályán kissé szellős volt a védekezésünk, nem érezték valahogy a fiúk a játékot. 0-0-val tértek pihenőre a csapatok.

A szünetben szerkezeti váltást hajtott végre Farkas Tibor és két cserét -Csaba Dénes és Kocsis Dominik lépett pályára- is végrehajtott, ami aztán a játékban is jelentkezett. Nagy fölénybe kerültünk, ami már a helyzetek számában is bőségesen megmutatkozott. A gól már nagyon a érett és az 57. percben jött is , Csaba Dénes lőtt a hálóba . A 73. percben újabb csere, Németh Barna helyett Molnár Rajmund érkezett. A 77. percben nagy helyzetben Rajmi még hibázott, de egy perc múlva, egy szép fejessel növelte előnyünket, amit a 92. percben még megtoldott, fölényessé téve a győzelmünket.

Szép győzelemmel kezdte a csapat a szezont, különösen a második félidőben nyújtott remek játékának és cserejátékosainknak (is) köszönhetően ilyen arányban is megérdemelten győzött.


U17-ES BAJNOKSÁG, 1. FORDULÓ

Budapest Honvéd MFA–DVSC-DLA 3–0 (0–0)

Bozsik Stadion, műfüves edzőpálya

Vezette: Jónás Péter (Cseh, Körner)

Gólszerzők: Csaba D. (57.), Molnár R. (78., 92.)

Honvéd: Dúzs – Buna, Horváth M, Földesi (Kocsis D. 46.), Sikorszki – Eördögh (Bónus 83.), Kovács D. – László D. (Major 83.), Németh B. (Molnár R. 73.), Bocskay (Csaba D. 46.)

Edző: Farkas Tibor


GÓLOK

57. perc: László Dávid remekül tálalt a jobbösszekötő helyén beinduló Csaba Dénes elé, aki elvitte a labdát védője mellett és 12 méterről félmagasan a kapu közepébe lőtte.

1–0

78. perc: bal oldali szögletrúgás után Molnár Rajmund fejelte a labdát a debreceni kapu baloldalába.

2–0

92. perc: Kocsis Dominik emelte a kapu elé a labdát, az érkező Molnár Rajmund a védők között átvette, majd 13 méterről a kapuba lőtte.

3–0


Farkas Tibor: – A két félidő között óriási különbség volt. Az első félidőben más szerkezetben játszottunk, de nem éreztünk rá igazából, nem tudtuk játékban azt nyújtani amit vártam ettől a játékrendszertől. A második félidőben aztán szerkezetet váltottunk, kijelenthetjük, ez hozta meg a győzelmet. Mindig is azt mondtam, hogy egy csapatot az minősít, ha megfelelő minőségű cseréi vannak. Akik bejöttek, azok jó mentalitással léptek pályára, ez is nagyon fontos.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 20 41
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 21 37
3 DVSC-DLA 21 37
4 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 20 26
5 FERENCVÁROSI TC 19 25
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 20 25
7 ETO FC GYŐR 19 23
8 DVTK 20 14
fotók
Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19) Honvéd-MFA - Szentlőrinc SE (NB III.) Honvéd-MFA - Debrecen (U16)
friss hírek
facebook