Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Véget ért a VII. Honvéd Kupa

Véget ért a VII. Honvéd Kupa

2018-08-07 12:23

Szép emlékekkel búcsúzunk vendégeinktől

Délelőtt tizenegykor az izraeli Maccabi Petah Tikva csapata utolsóként hagyta el a szállodát, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felé vegye az irányt.

A csapatok összességében elégedetten távoztak, hiszen Magyarország egyik legnívósabb utánpótlástornáján játszhattak. A dán Bröndby együttese annak ellenére, hogy először vett részt, veretlenül került döntőbe, amit végül 2–0-ra meg is nyert a Maccabi Petah Tikva ellen. Az utóbbi négy napban rendkívül színvonalas játéknak lehettünk tanúi, amelyhez nagyban hozzájárult a profi szervezés a klub részéről, a csapatok remek játéka és barátságos hozzáállása is. Az elmúlt pár napban sok új nemzetközi barátág köttetett és nem csak a résztvevő fiatalok, hanem a különböző nemzetiségű szakmai stábok tagjai között is. Reméljük, az elkövetkezendő években még sok ehhez hasonlóan fantasztikus élményben lesz részünk!

A Honvéd utolsó góljának szerzője, Soltész Dominik, aki egyben a legjobb játékos különdíját kapta, így nyilatkozott a kupáról:

"Remek fejlődési lehetőség volt ez a torna, hiszen három nemzetközi meccset játszhattunk négy nap alatt. A csapat szempontjából annyit érdemes még megemlíteni, hogy sokkal agresszívebben kellett volna fellépnünk, de örülök, hogy negyedikek lettünk, hiszen ez is jó teljesítmény. Persze, mindenki jobban örülne, ha megnyertük volna a tornát. De nem szomorkodunk, hiszen az a fontos, hogy emelt fővel távozzunk és a következő célra koncentráljunk."


A VII. Honvéd Kupa végeredménye:

1. Bröndby, 2. Maccabi Petah Tikva, 3. Partizan Beograd, 4. Budapest Honvéd MFA, 5. PAFC, 6. Molde

Különdíjak

Legjobb kapus: Mads Hermansen (Bröndby)

Gólkirály: Peter NK Bjur (Bröndby)

Legjobb játékos: Soltész Dominik (Honvéd MFA)

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 6 12
2 DVSC-DLA 6 12
3 MTK BUDAPEST 5 12
4 PUSKÁS AKADÉMIA FC 6 9
5 FERENCVÁROSI TC 6 8
6 DVTK 5 7
7 ETO FC GYŐR 5 3
8 BUDAPEST HONVÉD-MFA 5 1
fotók
Budapest Honvéd - Puskás Akadémia FC (U17) Honvéd-MFA - Dabas (NB III.) Budapest Honvéd - DVTK (U16)
friss hírek
facebook