Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Negyedik lett a Honvéd

Negyedik lett a Honvéd

2018-08-06 21:11

Remek kezdés ellenére sem sikerült megcsípnünk a dobogót

Partizan – Honvéd 2–1 (0–1)

Játékvezető: Gál Péter (Rabel Alfréd, Urgyan Antal)

Gólszerzők: Soltész Dominik (9.) ill. (Pantazis Kosta 69.), Vuljanovic Niksa (70.)

FK Partizan

Bondžić Aleksa - Radmanovac Stefan, Pantazis Kosta, Stanojlovic Slobodan (Jankovic Aleksa 54.), Novakovic Martin - Stulic Nikola, Momčilović Miljan, Vujić Marko, Ilić Mihajlo (Ilic Mihajlo 41.) - Kocić Nikola (Pavlovic Srahinja 41.), Tejić Ivan (Vujanovic Niksa 45.)

Vezetőedző: Drazen Bolic

Bp. Honvéd-MFA

Karcagi Csaba - Szabó Alex, Markos Marcell, Szeles Patrik, Tóth Roland (Juhász Zsombor 66.) - Borovsky Dániel (Hajnal Gergely 73.), Zvara Levente, Kóródi Dávid, Irimiás Gergő (Szabó Alex 73.) – Soltész Dominik, Greksa Bence (Komiszár Kristóf 55.)

Vezetőedző: Simon Miklós

Erősen kezdtünk, Soltész Dominik a 9. percben egy remek csel után talált a szerb kapuba (0–1). Kóródi a 62. percben adott remek passzt Komiszárnak, aki a tizenhatosról lőtt a kapu fölé. Kosta tizenegyesből szerzett góljával egyenlített (1–1). Vuljanovic Niksa a 16-osról talált a kapuba egy kavarodást követően (2–1). Karcagi Csaba kapus remekül védett egy veszélyes szerb helyzetet. Hajnal Gergely próbálkozott, de lövését lazán hárította Bondzic. Sajnos erőfeszítéseink ellenére sem sikerült több gólt szereznünk, így a végeredmény 2–1 maradt a Partizan javára. Hatalmas erőfeszítéseink és a remek kezdés ellenére sem értük el a dobogót.

A mérkőzés hőse egyértelműen Karcagi Csaba volt a Honvéd részéről, ő így nyilatkozott remek megmozdulásairól: „Az edző kérésére kicsit fentebb kellett játszanunk, így kerültem olyan helyzetbe, hogy szinte sepregetőt játszottam, ekkor volt egy jó kirohanásom. Később, mikor a szerb játékos támadott, valamilyen isteni sugallat folytán otthagytam a lábamat és sikerült védenem. Mindenesetre ez a meccs volt a legnehezebb a kupán, sokkal több odafigyelést igényelt, mint az eddigiek.”

Simon Miklós így értékelte a csapat teljesítményét: „Nagyon büszke vagyok a csapatra, sokkal többet kaptam tőlük, mint amit vártam. Az elmúlt évek teljesítménye alapján ez a csapat rosszabb polcra volt rakva, mint amit valójában tudnak a játékosok. Kevés volt az elmúlt két-három hét, amit együtt dolgoztunk, de az eddig gyakoroltakat és amit eddig kértem tőlük azt sikerült megvalósítani. Az eredményesség lesz a következő lépcsőfok és ebben a csapatban olyan játékosok vannak, akik ezt fogják tudni hozni. Amint a hibák száma csökkenni fog, az eredményesség is nő majd. Mindenesetre büszke vagyok rájuk, de az eredményesség még várat magára.”

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19)
friss hírek
facebook