Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
VII.Honvéd Kupa

VII.Honvéd Kupa

2018-08-03 14:24

Start: augusztus 3. 16:00

Magyarország egyik leghíresebb utánpótlás tornája idén hetedik alkalommal kerül megrendezésre. Az U19-es játékosok részére kiírt tornát 2012-ben alapította a Budapest Honvéd FC és a Magyar Futball Akadémia. E rangos viadal célja, hogy lehetőséget nyújtson fiataljainknak tehetségük és rátermettségük bizonyítására, más futballkultúrák megismerésére és arra, hogy számot adjanak fejlődésükről a nemzetközi színvonalhoz képest. Csapatunk a tavalyi évben remekelt, hiszen a PFLA-t magunk mögé utasítva értük el a dobogó harmadik fokát.
A torna idén is kiváló csapatok vetélkedését hozza. A tavalyi bajnok Partizan Beograd és a negyedik helyezett PFLA mellett – akik a kezdetektől részt vesznek a megmérettetésen – idén immár második alkalommal üdvözölhetjük az izraeli Maccabi Petah Tikva csapatát. Ebben az évben két új együttest köszönthetünk körünkben. A dán Bröndby IF U19-es csapata jelenleg harmadik a korosztályos bajnokságban, a norvég Molde FK U19-es együttese pedig tavaly egészen a harmadik körig jutott az ifjúsági BL-ben.
A rendezvénynek ez évben utoljára még szeretett Bozsik Stadionunk ad otthont, 2018. augusztus 3 és 6. között.
A torna bronzmérkőzését online stream formájában, élőben lehet követni az m4sport.hu honlapon augusztus 6-án 18:30-tól, a döntőt pedig –szintén augusztus 6-án– 20:30-tól az m4 Sport élőben közvetíti.

A meccsek összefoglalóit és a csoportok végeredményeit a Honvéd FC honlapján, illetve a VII. Honvéd Kupa hivatalos Facebook oldalán követhetik.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 6 12
2 DVSC-DLA 6 12
3 MTK BUDAPEST 5 12
4 PUSKÁS AKADÉMIA FC 6 9
5 FERENCVÁROSI TC 6 8
6 DVTK 5 7
7 ETO FC GYŐR 5 3
8 BUDAPEST HONVÉD-MFA 5 1
fotók
Budapest Honvéd - Puskás Akadémia FC (U17) Honvéd-MFA - Dabas (NB III.) Budapest Honvéd - DVTK (U16)
friss hírek
facebook