Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
U16: Egy szabadrúgás döntött

U16: Egy szabadrúgás döntött

2018-05-27 13:24

Bp. Honvéd-MFA – PFLA 0–1

U17-es együttesünk után lépett pályára U16-os BAJNOKCSAPATUNK! Németh Dániel személyében, U15-ös együttesünk egyik tehetséges csatára, a Felcsút elleni mérkőzésen, a kezdőcsapatban mutatkozhatott be a magasabb korosztályban. Több sérültre nem számíthatott a mérkőzésen Farkas Tibor, az együttes edzője.

Kiegyenlített első félórát láthattak a nézők. A 29. percben Németh Barna 14 méterről lőtt mellé. A 40. percben, Eördögh Andris beadását, csapatkapitányunk Buna Gabi, 10 méterről fejelte mellé. A 41. percben Komáromi György 20 méteres lövését, Megyeri Gabi bravúrral ütötte ki. A félidő hajrájában a vendégek csatára, Komáromi György egy szabadrúgás során talált a kapunkba.

A második félidőben, tovább tartott a jó iram és mindkét kapu előtt voltak lehetőségek. Gól már nem, egy kiállítás viszont történt. A 91. percben Horváth Milán buktatta a kitörő Nagy Rolandot és megkapta második sárga lapját, majd a pirosat, így a kiállítás sorsára jutott.

Még egy forduló van hátra, csapatunk Agárdra, az MTK Budapesthez látogat.

Bp. Honvéd-MFA U16–PFLA U16 0–1 (0–1)
Bozsik Stadion, műfüves pálya
Vezette: Dávid Attila Dániel
(Kövér Ferenc és Tóth Tamás)
Gólszerző: Komáromi Gy. (44')

Bp. Honvéd-MFA: Megyeri - Buna, Fazekas, Földesi, Sikorszki - Bartha B. - Eördögh (Szecsődi 85'), Bónus (Katona 79') - Németh D. (Kocsos D. 64'), Németh B, Csányi (Major E. 85')

Edző: Farkas Tibor

GÓL

44' Az ötössel egy magasságban a jobboldalról szabadrúgáshoz jutottak a vendégek, melyet Komáromi György végzett el és lövése nyomán a sorfal felett átszálló labda a rövid saroknál, a léc alatt jutott a kapunkba.  0–1

Farkas Tibor: - Sajnos egy potyagól döntötte el a mérkőzést, de ettől függetlenül én azt gondolom, hogy jól játszott a csapat. Sajnos sok volt a hiányzónk, de nem hivatkozom erre, mindenesetre én többet kaptam a mai mérkőzésen a csapattól, mint amit vártam, mégiscsak a tavalyi bajnokkal játszottunk.

A helyzetek kimaradása esetleg a nagy melegnek is betudható? 

- Nem volt tompa a társaság, abszolút éles volt a csapat, az, hogy kimaradnak helyzetek, sajnos jellemző volt ránk az egész tavasz folyamán, ez ad egy irányt amin javítanunk kell és ezen természetesen fogunk is dolgozni.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19)
friss hírek
facebook