Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Honvéd-MFA – Real Madrid 1–1

Honvéd-MFA – Real Madrid 1–1

2018-05-18 17:51

Puskás-Suzuki Kupa: Értékes döntetlen a Real Madrid ellen

Budapest Honvéd-MFA – Real Madrid 1–1 (1–0)

Felcsút, füves pálya

Gólszerzők: Cipf Dominik (5.) ill. García (54.)

Budapest Honvéd-MFA:

Schritt Martin – Nagy Bence, Csörgő Viktor, Horváth Milán, Tóth Roland – Zvara Levente, Irimiás Gergő, Kóródi Dávid – Tóth Péter, Cipf Dominik (Komiszár 50.), Fogarassy Máté (Constantino Dominik 53.)

Vezetőedző: Miskei Attila

Real Madrid:

Toni Fuidias Ribera – Diego López (Sarmiento 46.), Marcos Hernández (Gonzáles 50.), Javier Arribas, Julio Escorica – Eneko Ginés (Ramirez), Álváro Martín de Frías, Sergio Arribas Calvo, Francisio Barcelo (Mendoza 31.) – Christian Garcia, Juan Miguel Layos

Vezetőedző: Manuel Fernández

Játékvezető: Bölcskei Balázs (Máyer Gábor, Baghy Csaba)

Rögtön egy gyors góllal kezdtünk, Cipf tizenegyest értékesített a spanyol kapu jobb alsó sarkában, az 5. percben (1–0). Kóródi egy szögletből támadt kavarodás után szerzett labdát, de sajnos a kapu fölé lőtt. A mérkőzés 22. percében Cipf három emberen verekedte át magát, Tóth Peti remekül érkezett, de Hernández bravúrral mentett. A madridi csapat jó erőben volt, erős ellenfélnek bizonyult. Folyamatosan próbálták bevenni a Honvéd kapuját. Schritt Martin fantasztikus védésének köszönhetően azonban ez nem sikerült, így a győzelem reményében mehettünk szünetre.

A második félidőben a Real nagyobb sebességre kapcsolt, több lehetőséget harcolt ki a gólszerzésre. A 45. percben Layos került helyzetbe és csak a szerencsén múlott, hogy nem talált. Derekasan küzdöttünk, sorozatban többször is veszélyeztettünk szögletből, de a spanyol kapus, Ramirez, még csak esélyt sem adott, minden beívelésünket lehúzta. Az 54. percben Garcia kapott egy remek kiugratást és a vetődő kispesti kapus mellett talált a hálóba (1–1). A hátralévő időben mind a két csapat próbálkozott, de több gól már nem esett. Így, a Puskás-Suzuki Kupa szabályzata szerint büntetőrúgások következtek. A tizenegyespárbaj végkimenetele nem befolyásolja a mérkőzés eredményét, csupán az esetleges holtverseny eldöntésének egyik kritériuma.

A tizenegyespárbaj végeredménye:

BHFC-MFA – Real Madrid 2–3

Akadémistáink remekül küzdöttek és nagyon szép eredményt értek el. Az MFA többi korosztályának dícséretére legyen mondva, hogy jó hangulatban és sportszerű szurkolással bíztatták az U17-es csapatot.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 18 40
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 31
3 DVSC-DLA 18 30
4 PUSKÁS AKADÉMIA FC 18 24
5 ETO FC GYŐR 18 23
6 FERENCVÁROSI TC 18 22
7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 17 22
8 DVTK 18 14
fotók
Honvéd-MFA - Szentlőrinc SE (NB III.) Honvéd-MFA - Debrecen (U16) Honvéd-MFA - Debrecen (U17)
friss hírek
facebook