Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Hollandokat vertünk barátságos meccsen

Hollandokat vertünk barátságos meccsen

2018-05-02 14:46

Két korosztályos csapatunk is győzött az FC Volendam ellen

Budapesten tölti tavaszi edzőtáborát április 30. és május 3. között a holland FC Volendam. Ennek keretében láttuk tegnap vendégül U13-as és U15ös csapatukat a Bozsik Stadionban, egy-egy barátságos mérkőzésen. A Honvéd-MFA U15-ös csapata 5–1-re győzött a vendégek ellen. A mérkőzésen Czékus duplázott, valamint Bartha, Páll, Benkő is betalált a holland kapuba.

U13-as csapatunk Tóth, Bezzeg és Klausz góljaival 3–0-ra nyert ellenük.

A mai napon az ESMTK alközpontunk U17-es csapatával játszanak barátságos mérkőzést, valamint az ESMTK és a Honvéd-MFA partneregyesületi együttműködésének köszönhetően a hollandok a Honvéd-MFA U14-es régióválogatottjával is megmérkőznek majd. A régióválogatott összerakásában nem elhanyagolható szerepe van Vatai Attila régióvezetőnek, aki szerint a Volendam elleni mérkőzések a Honvéd és partnerklubjai számára egy remek alkalmat adnak, hogy ne csak az összetartozásukat ünnepeljék, hanem hogy képet kapjanak munkájuk eddigi eredményéről.

A két fél Szénási Bélának, az FC Volendam kapusedzőjének köszönhetően vette fel a kapcsolatot egymással. De ha már a jó kapcsolatok ápolásáról van szó, meg kell említenünk, hogy a Volendam U15-ös csapatának vezetőedzője, Stanley van Kesteren, NB I-es pályaedzőnk – Mark de Vries –egykori csapattársa és jó barátja is sokat tett azért, hogy létrejöhessen a találkozó.

A mai mérkőzésekre, ahol az alközpontunkkal/partneregyesületünkkel, illetve a régióválogatottal játszanak, az ESMTK Zodony utcai sporttelepén kerül sor. A Honvéd és parteregyesületei közötti együttműködésben ennek nagyon fontos szerepe volt, hiszen segítünk a fejlődésükben azzal, hogy nemzetközi mérkőzést biztosítunk nekik. Az ESMTK és Nagy Dániel, a klub sportigazgatója is sokat tesz a régióért, ugyanis a régiós válogatott mérkőzésének és a Volendam edzéseinek helyszínt biztosít. A Grund FC-től érkezett Ifj. Buzsáky Ákos, korábbi válogatott játékos lett a régiós csapat vezetőedzője.

A tegnapi eredmények.

Budapest Honvéd-MFA U15 – FC Volendam U15 5–1

Összeállítás: Salka Olivér – Hajas Bálint, Baliga Tamás, Kovács Viktor, Varga Gergő - Horváth Dániel, Bartha Botond, Kárász Simon, Nikitscher Gergő, Németh Dániel, Kozma Bence

Cserék: Schrankó Levente, Zsigmond Rajmund, Benczenleitner Barna, Czékus Ádám, Páll Zsombor, Benkő László

Gól: Czékus (2), Bartha, Páll, Benkő

Vezetőedző: Isa Gábor

Budapest Honvéd-MFA U13 – FC Volendam U13 3–0

Összeállítás: Tóth Bertold – Kis Kornél, Bezzeg Olivér, Sebe Botond, Kis Koppány – Szántó Levente, Tóth Alex, Jablkó Simon – Ledacs-Kis Balázs, László Máté, Klausz Milán

Cserék: Mihály Bálint, Hajzlinszki Ádám, Knolmár Milán, Varga Patrik

Gól: Tóth, Bezzeg, Klausz

Vezetőedző: Tóth Zsombor

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 10 25
2 DVSC-DLA 11 22
3 FERENCVÁROSI TC 11 15
4 BUDAPEST HONVÉD-MFA 10 14
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 11 13
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 11 12
7 ETO FC GYŐR 10 12
8 DVTK 10 8
fotók
Budapest Honvéd - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Kozármisleny (NB III.) Budapest Honvéd - Puskás Akadémia FC (U17)
friss hírek
facebook