Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
U17: Pontvesztés a 89. percben

U17: Pontvesztés a 89. percben

2018-04-16 16:59

Bp. Honvéd-MFA – Ferencvárosi TC 1–1

Remek fociidőben, sok néző előtt, nagyon jó iramban kezdtek a csapatok. Aztán jött az első gond a 8. percben. Ugyanis Juhász Zsombor buktatta Mazzonetto Nicolot a büntetőterületen belül. A 11-est Papp Marcell csúnyán fölé lőtte. Kiegyenlített játékot láthattunk, alig telt el negyed óra és Tóth Roland fantasztikus szólója, majd gólja még érdekesebbé tette a mérkőzést. A zöld-fehérek is rákapcsoltak, több alkalommal kellett kapusunknak Schritt Martinnak is védenie, gól nem esett, így egy gólos előnnyel hoztuk le az első félidőt.

A második 45 percben sajnos eléggé visszaálltunk, ezzel magunkra húztuk a vendégeket, az ellentámadásainkban pedig már nem volt olyan erő, mint az első 45 percben. A találkozó vége felé kezdett fogyni az erő is, ilyenkor pedig már több a szabálytalanság is. Sajnos egy ilyen után, az utolsó percben a játékvezető talán túl szigorúan – kétséges volt, hogy a büntetőterületen kívül vagy belül történt-e a szabálytalanság – befújt még egy 11-est a vendégeknek. Ezt Mazzonetto már értékesítette, kialakítva az 1–1-es végeredményt. Egy végig jó iramú és izgalmas találkozó végződött döntetlennel.

Ismét az utolsó pillanatban vesztettünk pontokat, kár érte.

Bp. Honvéd-MFA U17 – Ferencvárosi TC U17 1–1 (1–0)

Bozsik Stadion, műfüves pálya

Vezette: Tamási Péter (Miráki Gábor és Bábszki Gábor)

Gólszerzők: Tóth R. (16' 1–0), Mazzonetto N. (89' 1–1 11-esből)

Bp. Honvéd-MFA: Schritt - Zvara, Juhász Zs, Horváth M. - Kóródi - Tóth P. (Constantino 46'), Irimiás (Vizi 62'),

László D. (Csörgő 68'), Tóth R. - Fogarassy, Komiszár (Szabó D. 68')

Edző: Miskei Attila

Gólok: 16' Szenzációs góllal szereztünk vezetést! Tóth Roland iramodott meg a felezővonaltól, egymás után 3 ferencvárosi játékos mellett vitte el a labdát, majd 18 méterről óriási gólt lőtt a bal alsó sarokba. 1–0

89' Szabálytalanságot követtünk el a 16-os környékén, a játékvezető azonban úgy látta, hogy belül történt a szabálytalanság és 11-est ítélt. A véleményes büntetőt Mazzonetto Nicolo végezte el és bár Martin jól érezte merre kell vetődni, de a labda így is megtalálta az utat a hálóba. 1–1

Miskei Attila: - Ha az elején három góllal vezetünk, senki nem szólhatott volna egy szót sem, hihetetlen ziccereket hagytunk ki. A második félidőben érthetetlen módon visszaestünk, erőnlétileg nem nagyon bírtuk, akkor csak követtük a játékot. Nem szabad foglalkozni a külső körülményekkel, de azért hazai pályán két ilyen 11-est megadni, az felháborító.

- Akárcsak az MTK ellen, most is az utolsó pillanatban maradt el a győzelem.

- Előre felé most nem tudunk minőséget bevinni, meg kimaradtak a helyzetek. Ha az első félidőben berúgjuk a lehetőségeinket, minden másképp alakul. Ahogy telt az idő, az ellenfél feljött és megint egy ilyen 11-es. Ha jogos semmi baj, de ami ennyire véleményes, a 88. percben megadni? Sajnálom.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 18 40
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 31
3 DVSC-DLA 18 30
4 PUSKÁS AKADÉMIA FC 18 24
5 ETO FC GYŐR 18 23
6 FERENCVÁROSI TC 18 22
7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 17 22
8 DVTK 18 14
fotók
Honvéd-MFA - Szentlőrinc SE (NB III.) Honvéd-MFA - Debrecen (U16) Honvéd-MFA - Debrecen (U17)
friss hírek
facebook