Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
U16: Újabb szép siker

U16: Újabb szép siker

2018-03-09 11:19

Bp. Honvéd-MFA - DVSC/DLA 2-0

Hétközi fordulót rendeztek a kiemelt bajnokságokban. Ellenfelünk a 18. fordulóban a DVSC/DLA csapata volt. A debreceni együttes a 4. helyen áll jelenleg a tabellán. Ebben a szezonban eddig két alkalommal találkozott egymással a két együttes, mindkétszer a mieink nyertek. A Bozsikban 5-1, Debrecen-Pallagon pedig 3-0 volt a javunkra. Joggal bízhattunk tehát abban, hogy ez a sorozat nem szakad meg. Nos nem szakadt meg.

Az első 20 perc egyértelműen a mi fölényünket hozta, sajnos több apró hiba miatt nem tudott mindig folyamatos lenni a játékunk. A 26. percben Buna Gabi remekül lépett be a vendég védők által nyitott résen a jobbösszekötő helyén, már bent járt a 16-oson belül, amikor buktatták. 11-es! Ezt Molnár Rajmund magabiztosan értékesítette. Továbbra is támadásban maradtunk és még a szünet előtt sikerült Németh Barna góljával kétgólosra növelni az előnyünket.

A második játékrészben alapvetően nem változott a játék képe, a végén még növelhettük is volna a góljaink számát, de előbb Bartha Ricardo emelt a kifutó kapus mellett a jobb oldali léc mellé, majd Kovács Dominik labdája kerülte el a kaput.

Farkas Tibor csapata 49 ponttal áll az élen, az egy mérkőzéssel kevesebbet játszó, 40 pontos PFLA előtt.


U-16

Bp. Honvéd-MFA - DVSC/DLA  2-0 (2-0)

Bozsik Stadion, vezette: Virág András Barnabás (Hegyesi Gábor, Brezovai Zoltán)

Gólszerző: Molnár R. (27.), Németh B. (38.).


Bp. Honvéd-MFA: Dúzs - Buna, Fazekas, Török, Sikorszki (Kocsis D. 64.) -  Csaba D. (Bocskay 79.) - Eördögh (Bónus 64.), Kovács D., Csányi - Molnár R. (Bartha R., 77.),  Németh B. (Major E. 77.)

Edző: Farkas Tibor


Gólok:

27'  Buna Gabit buktatta a vendégek védője Fűzfői Márk a büntetőterületen belül, a játékvezető 11-est ítélt. A büntetőt, Molnár Rajmund a bal sarokba lőtte.  1-0

38'  Molnár Rajmund balról adott középre, Németh Barnabás pedig 8 méterről fejelte a labdát a kapu baloldalába.   2-0


Farkas Tibor: - Nagyon nehéz olyan csapat ellen játszani, aki egyrészt nagyon megszervezi a védekezést, másrészt szerkezetileg feláll 5-4-1-be és saját térfelén védekezik, sajnos a pályánk mérete ezt segíti. Ennek ellenére azt gondolom, hogy elég sok helyzetet kialakítottunk, igaz ebből csak kettőt sikerült góllá értékesítenünk.

- Bár több apró hiba is becsúszott a játékunkba, de látszott, hogy magabiztosan és jól játszottunk.

- Persze, utánpótlás játékosokról beszélünk, természetes hogy apróbb hibákat elkövetnek, de amit pozitívumként értékelek, hogy amit a mérkőzés előtt elterveztünk, megbeszéltünk taktikailag, azt maximálisan betartották a játékosok és ez a fontos.

Maros József

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 18 40
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 31
3 DVSC-DLA 18 30
4 PUSKÁS AKADÉMIA FC 18 24
5 ETO FC GYŐR 18 23
6 FERENCVÁROSI TC 18 22
7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 17 22
8 DVTK 18 14
fotók
Honvéd-MFA - Szentlőrinc SE (NB III.) Honvéd-MFA - Debrecen (U16) Honvéd-MFA - Debrecen (U17)
friss hírek
facebook