Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
U17: Nem várt vereség

U17: Nem várt vereség

2018-02-26 09:59

Bp. Honvéd-MFA - Videoton 0-1

Joggal várhattuk U17-es csapatunktól, hogy megszerezze a 3 pontot, egyrészt egy esetleges győzelemmel felzárkózhattunk volna, mivel nagyon szoros a tabella, másrészt az utolsó helyen szerénykedett a Videoton U17-es gárdája. Sajnos ebből nem lett semmi.

Kiegyensúlyozott játék és nagy iram jellemezte az első 20 percet! A 25. percben Megyeri Márk lövését védte bravúrral Schritt Martin. A 31. percben az első vendég akció egy szerencsés gólt eredményezett. Sok pontrúgást végezhettünk a mérkőzés folyamán, de sajnos nem tudtunk élni ezekkel a lehetőségekkel, pedig volt néhány ígéretes lehetőség. A szünet után, a 49. percben Zvara Levente fejesét védte óriási bravúrral Németh Botond, a vendégek kapusa, aki az egész mérkőzésen kiváló teljesítményt nyújtott. Az 50. percben Májer Péter lőtt 15 méterről magasan fölé. Többször a kapu elé lőtt vagy ívelt labdákról centiméterekkel késtünk le és több esetben a játékvezető sem állt a helyzet magaslatán. Konkrétan, voltak 11-es gyanús esetek, de amikor Komiszár Kristófot egyértelműen lerántották a büntető területen belül, nagyvonalúan továbbot intett. Bár megvolt a tűz, az akarat, de most már nem az első ízben valami hiányzik, ott elől a kapu előtt. Így volt ez most is, vereség lett a vége, de még így is csak 4 pont a hátrányunk a 2. helyezettel szemben.


U-17

Bp. Honvéd-MFA - Videoton 0-1 (0-1)

Bozsik Stadion, műfüves pálya. Vezette: Zahorán János  (Vrbovszki Pál és Barta Tibor)

Gólszerző: Zólyomi Dávid (31.)


Bp. Honvéd-MFA: Schritt - Juhász Zs., Nagy B., Horváth M., - Zvara - Hajnal (Fogarassy 60.),  Kóródi (Mucsányi 62.), Vizi (Májer P. 46.),  Tóth R. -  Komiszár, László D.

Edző: Miskei Attila


GÓL

31'  Jobboldali beadás után, Schritt Martin oldalra ütötte ki a labdát, Zólyomi Dávid a védőinket megelőzve lecsapott rá, tett befelé két lépést, majd 13 méterről a védők és Martin felett a léc alá lőtte.  0-1.


Miskei Attila: - Az ellenfelünk azért jött ide, hogy a döntetlent megszerezze, egyetlen egy kapura lövésükből gólt kaptunk. Nagyon nehéz nyugodtnak maradni, mert mindenki, aki látta a mérkőzést, az tudja hogy miről beszélek. Nem szeretnék semmilyen külső körülményre hivatkozni.


Maros József

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 14 35
2 DVSC-DLA 14 26
3 BUDAPEST HONVÉD-MFA 14 20
4 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 14 19
5 ETO FC GYŐR 14 19
6 FERENCVÁROSI TC 14 16
7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 15
8 DVTK 14 11
fotók
Honvéd-MFA - Szeged 2011 (NB III.) Budapest Honvéd - DVTK (U19) Budapest Honvéd - Illés Akadémia (U19)
friss hírek
facebook