Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Sikertelen főpróba

Sikertelen főpróba

2018-02-22 13:00

Bp. Honvéd/MFA – Monor SE 2-7

Felkészülési mérkőzés

Bp. Honvéd/MFA – Monor SE 2-7 (1-3)

Bozsik Stadion, műfüves pálya

Gól: Tömösvári (9.), Musa (73.), illetve Ficsor (65. és 79.), Tóth Ádám Sándor (19.), Tóth Barna (27.), Berki (33.), Balogh M. (62.), Tamás (85.).

Bp. Honvéd/MFA: Berla – King, Horváth Csanád, Bobál D., Erdélyi – Fehér, Király, Tömösvári, Bíró, Musa – Kabangu.

Edző: Pisont István

Játszottak még: Barta, Nemes, Bence, Kalmár


Monor SE: Bozsó – Pintér, Karacs, Barthel, Sági - Ficsor, Májer Gergő, Balogh, Berki - Tóth Ádám Sándor, Tóth B.

Edző: Horváth Dávid

Játszottak még: Tamás, Bonifert, Tóth Ádám.


A bajnokesélyes, az NB III Keleti csoportját veretlenül vezető Monor SE volt a vendégünk. Csapatunkban, az első csapat keretéhez tartozó King, Bobál, Tömösvári, Kabangu négyes kezdett. Az időjárás nem volt túl kegyes a kilátogató nézőkhöz, mínusz 1-2 fok körüli hidegben és szemerkélő esőben került megrendezésre a mérkőzés. Az első esemény egy 16 méterről leadott monori lövés volt, ami a felsőlécén csattant. A 8. percben Berla védett lábbal. A 9. percben Tömösvári csillogtatta meg csatártudását, megforgatta a Monor védelmet, remek cselekkel lépett el és 14 méterről gyönyörűen csavart a jobb felső sarokba. Monor kapusának, Bozsónak esélye sem volt. Ez a találat még az NBI-ben is káprázatos megoldásnak számítana, 0-1. A mieink az első 15 percben jól mozogtak a pályán, de utána a Monor fokozatosan átvette az irányítást. A 15. percen Berki tornáztatta meg 13 méterről kapusunkat Berlát. A 19. percben Tóth Ádám Sándor 17 méterről küldött erőteljes, lapos lövést a jobb alsóra, Berla nem védhette, pedig nyújtózkodott, 1-1. A 26. percben Pintér lövését védte Berla. A 27. percben az egész mérkőzésen villogó és nagyon jó teljesítményt nyújtó monori csatárok megmutatták mit tudnak a kapunk előtt. Berki szöglete Kabangu felett átszállt, Tóth Ádám Sándor 8 méterről a kapunkba bólintotta, 1-2. A 30. percben újabb monori szöglet után kellett Berlának védenie. A 33. percben Berki 10 méterről megelőzve a védőinket könnyedén passzolt a kapunkba, 1-3. A 35. percben újabb monori szögletet követően, Berla bravúrosan védett.

Második félidőre Pisont István lehozta Kinget, Bobál Dávidot, Horváth Csanádot és Király Ákost, helyettük Barta Barnabás, Nemes Barna, Bence Szilárd és Kalmár Sándor állt be. A vendégeknél Horváth Dávid vezetőedző is frissített, pályára küldte Tamást, Bonifert és Tóth Ádámot.

A II. félidő is monori kapufával indult. Az 54 percben Berki került helyzetbe, de Berla remekül védett. Az 56. percben Kalmár beadását Musa fejelte néhány centivel a kapu fölé, óriási helyzet volt. A 62. percben Balogh ment el a jobb szélen, befelé csinált egy cselt, majd 5 méterről lőtt a  kapunkba, 1-4. A 65. percben Ficsor lőtt középről, 13 méterről a kapunkba, 1-5. A 73. percben Erdélyi ment el remekül, majd Kalmárhoz továbbította a labdát, aki Musanak passzolt, a középpályás pedig, jobbról a kapuba helyezte a második gólunkat, 2-5. A 76. percben Bonifert ment el a baloldalon, szerencsénkre a kapunk előtt keresztbe rúgott labdáját a monori támadók lekésték. A 79. percben Bonifert élt a lehetőséggel, remekül húzott el ismét a balszélen passzát az időben érkező Ficsor lőtte a kapunkba, Berlának esélye sem volt védeni, 2-6. A 85. perc egy kapu előtti kavarodás után, Tamás Dávid 8 méterről lőtt Berla kapujába, 2-7.

Utolsó felkészülési meccsét játszotta a csapat, március 4-én már bajnoki mérkőzésen, Szegeden a SZEOL ellen lép pályára az együttes.  

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19) Honvéd-MFA - Puskás Akadémia FC (U19)
friss hírek
facebook