Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Jól hajráztak a vendégek

Jól hajráztak a vendégek

2018-02-17 19:26

Bp. Honvéd/MFA – DVTK II. 0-2

NB III, Felkészülési mérkőzés

Bp. Honvéd/MFA – DVTK II.  0-2 (0-0)

Bozsik Stadion, műfüves pálya

Gól: Szabó Balázs 87. perc (11-esből), Orosz Marcell 90. perc.

 

Bp. Honvéd MFA: Berla - Erdélyi, Fehér, Kalmár, Horváth Cs. - Stoiacovici, Király Á., - Bíró Á.,

Hegedüs M., Májer, Musa Abdulla.

Edző: Pisont István

 

Játszottak még: Tomori, Barta, Karacs, Bence, Darabont.

DVTK II: Bukrán – Ivánka, Mamalek, Tucsa, Orosz - Ternován, Géringer, Molnár, Korbély - Vitelki, Szabó.

Edző: Sütő Szilárd

Játszottak még: Konyecsik F., Jambrich

A Honvéd MFA a hagyományos piros-feketében, míg a Diósgyőr fehér-piros dresszben játszott a mérkőzésen. Csapatunk utolsó felkészülési mérkőzését játszotta az NB III rajtja előtt, 0 fok körüli, kicsit szeles, fagyos időben.

Az első 14 percben a mezőnyben folyt a küzdelem, a játék hol a mi, hol a Diósgyőr térfelén csordogált, jelentősebb helyzetet egyik csapat sem alakított ki ebben az időszakban.

A fiúk keresték a DVTK játékának, védelmének gyenge pontjait. Védőink próbálták megtalálni a sikeres támadáshoz a passzsávot, többnyire a felezővonal környékén adogatták a labdát.

Az első nagyobb helyzetünkig a 24. percig kellett várni, ekkor Kalmár lőtt 15 méterről, jobbról, futtából pár centivel a jobb alsó sarok mellé. A 26. percben Hegedüs lőtt kapásból néhány centivel a kapu fölé, szép megmozdulás volt. Védőink az első 38 percben jól zárták le a DVTK támadásainak útját, nem volt nagy, említésre méltó helyezte ellenfelünknek.

Az első félórát követően felgyorsult a játékunk a mezőnyben, sikeresen támadtuk le a középpályán a vendégcsapat játékosait. 39. percben Bíró Ákos szép beadását követően csatárunk szép fejesét, sajnos Bukrán Erik könnyedén védte. A 44. percben majdnem megtréfált minket a DVTK támadósora és a szerencse, a tisztázni igyekvő védőnk által kirúgott labda csatáruk hátáról pattant a kapufára. Az első félidőben kiemelendő volt Erdélyi Botond harcossága, minden labdáért megharcolt. Bíró Ákos, Májer Milán harcossága is megsüvegelendő, de sajnos még a rutin, néha a megfelelő irányú és ütemű bemozdulásaik, néha az utolsó visszapasszolt labda elmaradása miatt összjátékunk, gól szerzési lehetőségeinknél a szituációk kissé akadoztak és DVTK védelme is ellenállt csatáraink támadásainak.

A második félidőben mindkét mester kapust cserélt, bár megjegyzendő az első félidőben egyáltalán nem tesztelték a DVTK mezőnyjátékosai kapusunk Berla tudását. Nálunk még beállt Karacs és Horváth, kapunkat Tomori védte a második félidőben.

A második félidő első 10-12 percében szintén a mezőnyben folyt a játék. Az 59. percben a DVTK cserélt Jambrich állt be Molnár helyére, amely kissé megváltoztatta a DVTK csapatának szerkezetét és lendületet vitt a játékukba. A 62. percben Pisont István is úgy döntött, hogy frissíteni kell védelmünket és más szerkezetben teszteli a védősort, többet is cserélt, pályára lépett Darabont, Barta és Bence. A 68. percben Hegedüs lövését az utolsó pillanatban blokkolták. A 70. perctől a DVTK játékosai harcosabban léptek fel a középpályán, amely néha védekezésük és elvesztett labdáik után kemény belépőkhöz és kisebb szócsatákhoz, és Korbély által kapott sárga lapban tetőzött. Ezen felül a találkozó hangulata abszolút barátságos volt, mind a pályán és azon kívül is az egész mérkőzésen. A 78. perctől ismét felvettük a kesztyűt, sikeresen szereztünk labdát többször is a középpályán. A 86. percben Darabont ívelt a kapu középe felé Ternován könnyedén védte, a sajnos nem túl acélos löketet. A 87. percben Barta Barna sajnos a 16-osunkon belül az ellenfél lábát találta el, a bíró a 11-es pontra mutatott, Szabó Balázs a bal alsóba lőtte a megítélt büntetőt, 0-1. A mezőnyjátékunkat megzavarta a hirtelen bekapott gól, a DVTK játékosai, pedig lelkesek lettek a vezetés tudatában. A 90. percben tizenhatosunk előterében Orosz szerzett labdát a bizonytalankodó védőink között, életerős lövését sajnos nem tudta védeni Tomori, 0-2. Ezzel a játékvezető le is fújta találkozót.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 18 40
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 19 31
3 DVSC-DLA 18 30
4 PUSKÁS AKADÉMIA FC 18 24
5 ETO FC GYŐR 18 23
6 FERENCVÁROSI TC 18 22
7 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 17 22
8 DVTK 18 14
fotók
Honvéd-MFA - Szentlőrinc SE (NB III.) Honvéd-MFA - Debrecen (U16) Honvéd-MFA - Debrecen (U17)
friss hírek
facebook