Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Rossz kezdés, jó folytatás

Rossz kezdés, jó folytatás

2017-10-19 08:48

Videoton FC - Bp. Honvéd-MFA 1-3

U16-os csapatunk a bajnokság 9. fordulójában Székesfehérvárra, a Sóstói Stadionba látogatott. Legutóbb a két csapat a 2. fordulóban, augusztus 26-án a Bozsik Stadionban találkozott egymással, akkor a mieink 2-1-re nyertek, Kovács Dominik és László Dávid góljaival. Megkönnyítette edzőnk, Farkas Tibor helyzetét, hogy Molnár Rajmund és a csapatkapitányuk, Buna Gábor is felépült, így örömünkre ott lehettek a kezdő tizenegyben. Ez aztán az eredményességben is kamatozott! 

Sajnos ezúttal is nehezebben indult a meccs, mert gyorsan, már a 8. percben vezetést szerzett a Videoton egy védelmi hibát kihasználva. Szerencsére nem sokáig tartott ez az állapot, mert a sérüléséből felépült gólfelelősünk Molnár Rajmund még a szünet előtt egyenlített. A szerkezetváltásnak és a letámadásos játékunknak köszönhetően, ekkor már egyértelműen az történt a pályán, amit mi szerettünk volna, annak ellenére is, hogy a játékunk nem volt éppen lehengerlő.

A második 45 percben folytattuk azt a fajta játékot, amely ekkor már gólokban is kifejeződött, hiszen előbb a szintén felépült Buna Gabi parádés fejessel juttatta a kapuba a labdát, a végén pedig Németh Barna gurított centiméterekről az üres kapuba. Itt azért jegyezzük meg Perlaki Szabi nevét is, aki kiharcolta Barnának ezt a lehetőséget. Kezdés után a játékvezető le is fújta a találkozót.

Ezzel a győzelemmel 9 mérkőzés után 24 ponttal vezetjük a bajnokságot, a 22 pontos PFLA előtt.

U16-os csapatunk legközelebb, szombaton 15 órakor lép pályára a Bozsikban, amikor az Illés Akadémia lesz az ellenfél.

  

 

Videoton FC - Bp. Honvéd-MFA 1-3 (1-1)

Székesfehérvár, Sóstói Stadion. Vezette: Böröczi Zoltán (Béres László és Golubics Zoltán)

Gólszerzők: Cieleszky (8., 1-0),  Molnár R. (35., 1-1),  Buna (57., 1-2),  Németh B. (90.,1-3)

 

Bp. Honvéd-MFA: Megyeri - Buna, Horváth M., Csaba Dénes, Földesi, Sikorszki - Eördögh (Bónus 87.), Kovács D. (Szecsődi 82.) - Major E. - Katona (Németh B. 65.), Molnár R. (Perlaki 87.).

Edző: Farkas Tibor.

 

GÓLOK

 

 8'   A szélről belőtt labdát Földesi rosszul fejelte középre, pont Cieleszky Bálint lábára, aki a kapunkba passzolta.  1-0

35'  Major Ernő emelte középre a labdáját, amit Molnár Rajmund fejelt a sarokba.  1-1

57'  Kovács Dominik szöglete után csapatkapitányunk, Buna Gábor remek fejessel küldte a labdát a felső sarokba  1-2

90'  Perlaki Szilárd futott be egy elérhetetlennek vélt labdát, majd a kapus mellett is elgurította, az érkezőNémeth Barnabás pedig az üres kapuba passzolta.  1-3

 

Farkas Tibor: - Egy nagyon motivált csapattal találkoztunk, akik nagyon nagy energiákat fektettek bele már az első perctől kezdve a mérkőzésbe. Ezt a ritmust nehezebben vettük fel, hátrányba is kerültünk. Ezt követően szerkezetet váltottunk és ezt követően már mi irányítottuk a játékot, sikerült is még az első félidőben kiegyenlíteni. 

- A következő 45 perc már jobban sikerült.

- A második félidőben is letámadást játszottunk és ennek eredményeképpen, sikerült újabb találatokat szereznünk. Bár nem játszottunk kifejezetten jól, de eredményesen, és ami fontos, hogy hátrányból tudtuk megfordítani a mérkőzést. 

 

Maros József

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 14 35
2 DVSC-DLA 14 26
3 BUDAPEST HONVÉD-MFA 14 20
4 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 14 19
5 ETO FC GYŐR 14 19
6 FERENCVÁROSI TC 14 16
7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 15
8 DVTK 14 11
fotók
Honvéd-MFA - Szeged 2011 (NB III.) Budapest Honvéd - DVTK (U19) Budapest Honvéd - Illés Akadémia (U19)
friss hírek
facebook