Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Honvéd-MFA - Maccabi PT 0-2

Honvéd-MFA - Maccabi PT 0-2

2017-08-08 08:00

A Honvéd-Penta Kupa B csoport 2. mérkőzése

Honvéd-MFA - Maccabi Petah Tikva 0-2


Honvéd FC: Pálfi Áron - Borovsky Dániel,Temesvári Attila, Szeles Patrik, Cseh Gergő - Irimiás Gergő (Soltész D. 56.), Darabont Gábor, Soltész István (Szabó Péter 41.) - Cipf Dominik (Durázi D. 70.), Szendrei Norbert, Májer Milán (Király O. 66.)

Cserék: Karcagi Csaba, Markos Marcell, Szabó Péter, Soltész Dominik, Király Olivér, Durázi Dániel, Simó Attila

 

Maccabi Petah Tikva: Roei Maoz - Bar Arad (Omri Ginaty 61.), Dan D. Kadur (T. Tzabari 50.), Omri Luzon, Teva Barret (Ben David 61.), Tomer Benbenisty - Guy Kaufman, Mohamad Sarsur (Or Blorian 57.), Ori Arzi - Yehonatan Mavashov, Amit Lobgot (Ilay Chen 51.)

Cserék: A. Malu, I. Chen, B. David, O. Blorian, T. Tzabari, O. Ginatly, E. S. Druker

 

Játékvezető: Király Gergő (Gyana Gergely és Tóth Tamás)

 

Gólszerzők: Teva Barret (29.), Ilay Chen (54.)


A Honvéd-Penta Kupa B csoportjának második mérkőzését a Honvéd-MFA játszotta a Maccabi Petah Tikva ellen. Az izraeli csapatról már a mérkőzés elején kiderült, hogy labdaügyes és sportszerű, de kemény játékosok alkotják. A mérkőzés 29. percében Teva Barret kihasználta a védelem hibáját és a bal sarokba vágta a labdát. A félidei állás 0-1 volt, a vendégek javára. A vezetés tudatában az izraeliek a második félidőben kontrára rendezkedtek be, mely igazi gólveszélyt jelentett számunkra. A mérkőzés végül az 54. percben dőlt el, mikor egy újabb védelmi hibát követően Ilay Chen góljával megduplázta előnyét a vendégcsapat. Utána már hiába támadtunk, nem sikerült szépíteni. Így a Maccabi szerezte meg a három pontot.

Simon Miklós, a Honvéd-MFA edzője így értékelte a találkozót:
"Kifejezetten jó és gyors csapat ellen játszottunk ma, akik megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Csapatunk dicséretére méltóan küzdött, de ma sehogy sem sikerült a góllövés. Számunkra nagyon hasznos és tanulságos volt a mai találkozó."

A B csoport jelenlegi állása tehát:

  1. Bp. Honvéd-MFA            3p    (4-2)   1-0-1
  2. Maccabi Petah Tikva      3p    (2-0)   1-0-0
  3. West Bromwich Albion   0p    (0-4)   0-0-1

Ezzel az eredménnyel sorsunk a West Bromwich Albion – Maccabi Petach Tikva mérkőzés kimenetelétől függ. Amennyiben a West Brom egy és öt gól közötti különbséggel győz, még megvan a lehetőség arra, hogy döntőt játszunk. Ha a az izraeli együttes pontot szerez, ők kerülnek a hétfő esti fináléba. Ha viszont a West Bromwich legalább hatgólos különbséggel nyer, az angolok játszhatnak a Honvéd-Penta Kupáért.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 3 9
2 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 4 9
3 DVSC-DLA 4 9
4 FERENCVÁROSI TC 4 4
5 PUSKÁS AKADÉMIA FC 4 3
6 ETO FC GYŐR 3 3
7 DVTK 3 3
8 BUDAPEST HONVÉD-MFA 3 1
fotók
Budapest Honvéd - DVTK (U16) Budapest Honvéd - DVTK (U17) Honvéd-MFA - Pécsi MFC (NB III.)
friss hírek
facebook