Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Jó játék, győzelem

Jó játék, győzelem

2017-06-03 21:39

Bp.Honvéd-MFA - Ferencvárosi TC 2-1

A hétvégi Puskás-Suzuki Kupára készülő csapatunk, ezúttal a füves edzőpályán fogadta a zöld-fehérek csapatát. Horváth Ricsi és Greksa Bence sérülés miatt nem volt a keretben. Kiegyenlített első félidőt láthattak a szurkolók, izgalmas nagy küzdelmet vívtak egymással a csapatok. A félidő hajrája a Honvédé volt, aminek az eredménye a 42. percben született meg, amikor Pisont Patrik szöglete után, Cipf Dominik remek fejessel, felső léces góllal szerezte meg a vezetést csapatunk számára.

A második félidő akár egy-egy góllal indulhatott volna, de mindkét kapu előtt kimaradtak a helyzetek. Előbb Novák Zsombor lövését védte lábbal Karcagi, az ellentámadásból Kecskeméti Laci lőtt mellé. Az 57. perc hozta második gólunkat, ekkor Szendrei Norbit buktatták a büntetőterületen belül a vendégek, a 11-est Norbi magabiztosan lőtte félmagasan a bal sarokba. A 76. percben szépített a Fradi. Jó csata alakult ki, de gól már nem esett, maradt a 2-1-es győzelem és a megszerzett 3 pont.

Ezzel a győzelmével csapatunk - bár még két meccs van hátra - a bajnokságban a 2. helyen végzett a PFLC csapata mögött!. 

 

Bp. Honvéd-MFA - Ferencvárosi TC  2-1 (1-0)

Bozsik Stadion, füves edzőpálya, Vezette: Kiss Anikó Tünde (Petyarity József és Slezák Márk)

Gólszerzők:  Czipf D. (42' 1-0),  Szendrei N. (57' 2-0 11-ből),  Novák Zs. (76' 2-1) 

 

Bp.Honvéd-MFA: Karcagi - Simó (Markos 82'),  Barta,  Temesvári,  Szeles (Sebestyén 68') - Darabont - Soltész I.(Király O.68'),  Szendrei -  Pisont (Kalmár S.68'),  Kecskeméti L. (Soltész D. 82'), Cipf

Edző: Farkas Tibor

 

GÓLOK

 

42'  Pisont Patrik baloldali szöglete után a labda átszállt a hosszú oldalra, Czipf Dominik magasan felugorva a felső lécre fejelte ahonnan a labda a gólvonal mögé pattant.  1-0

57'  Szendrei Norbertet buktatták a büntetőterületen belül, 11-es! Ezt Norbi végezte el és magabiztosan lőtte, félmagasan a bal sarokba!  2-1

76'  Egy előreívelt labdát, Novák Zsombor 3 méterről fejelt a kapuba.  2-1

 

Farkas Tibor: - Az első félidőt uraltuk, 3-4 gólszerzési lehetőségünk is volt. végül egy pontrúgás után tudtunk sikeresek lenni, amivel megszereztük a vezetést.  De még egyszer hangsúlyozom hogy az első félidei játékunkkal maradéktalanul  elégedett vagyok. 

- Aztán jött a második félidő, mely kiegyenlítettebb játékot hozott mint az első.

- Ebben a játékrészben ismét jókor lőttünk gólt büntetőből, A 2-0-ás vezetés birtokában szerkezetet is váltottunk, próbáltuk bebiztosítani a számunkra kedvező eredményt. Sajnos egy beívelést követően gólt kaptunk, amelynek következménye, hogy kissé izgalmasabbá tettük a végjátékot. Azt gondolom, hogy teljesen megérdemelten nyertük meg a mai mérkőzést.

- Az eredménytől függetlenül, mennyire voltál elégedett magával a játékkal?

- Meg volt a  játékunk is, amit gyakoroltunk is erre a mérkőzésre, egy középpályás labdaszerzés, ami nagyon jó működött, ezekből voltak a kínálkozó lehetőségeink. Ha a helyzetkihasználásról beszélünk az még hagy kívánnivalót maga után, de azt gondolom, hogy most játékban is előbbre léptünk.

- Jövő hétvégén, Felcsúton a Puskás-Suzuki Kupán szerepel a csapat. Ennek fényében hogyan látod az együttest, hiszen a Sporting CP-vel és a Real Madriddal fogunk játszani. 

- Az egy másik kávéház lesz. Ezek a csapatok úgy gondolom, hogy előttünk járnak, ezzel nem árulok el különösebben nagy titkot. Ezek a meccsek még nagyobb erőpróbára fognak kényszeríteni bennünket, ebben biztos vagyok. Nyilván mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy jó legyen a szereplésünk, de hát ez emberpróbáló feladat lesz.

- Sikerült ezeket a csapatokat feltérképezni?

- Nem teljesen ismeretlenül fognak érkezni ezek a csapatok, természetesen egy jó pár mérkőzésüket leszedtük az internetről, tehát képben leszünk mind a két csapatot illetően. Ezért is mondtam, hogy emberpróbáló feladat elé nézünk.

 

Maros József

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 60
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 57
3 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 47
4 MTK BUDAPEST 28 44
5 FERENCVÁROSI TC 28 44
6 VIDEOTON FC 29 43
7 DVSC-DLA 28 19
8 ETO FC GYŐR 29 10
fotók
Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17)
friss hírek
facebook