Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Szeles Patrik két góljával

Szeles Patrik két góljával

2017-06-03 21:36

Bp. Honvéd-MFA - DVSC/DLA 2-1

Szombaton a DVSC-Debreceni Labdarúgó Akadémia  érkezett a Bozsik Stadionba.  Kissé fásultan kezdtünk, aminek az lett az eredménye, hogy a 19. percben a vendégek megszerezték a vezetést. Talán ha figyelmesebbek vagyunk, elkerülhettük volna a gólt. Szerencsére Szeles Patrik szép egyéni megmozdulása és gólja még a szünet előtt, kiegyenlítette az állást.

A második félidő ott folytatódott ahol az első abba maradt. A töretlen küzdőszellem és az akarat a 85. percben eredményre vezetett. Szeles Patrik újabb remek megmozdulása a győzelmet jelentette. Ezzel a győzelemmel, 48 ponttal a második helyen állunk, 4 pontos hátrányban a Puskás Akadémia mögött és 11 pont előnnyel, valamint  két meccsel többet játszva a Fradi előtt. Szombaton a Vasas Kubala Akadémia lesz az ellenfél, a Fáy utcában.

 

Bp. Honvéd-MFA - DVSC/DLA  2-1 (1-1)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Péli Zsombor (Bíró Zsolt és Moldván István)

Gólszerzők: Zsóri D. (19', 0-1),  Szeles P. (34', 1-1),  Szeles P. (85', 2-1).

 

Bp. Honvéd-MFA: Karcagi - Barta,  Temesvári,  Csaba D.,  Szeles - Soltész I. (Cipf 58') - Király O., Darabont - Pisont, Kecskeméti L. (Nagy K. 81'),  Soltész D. (Kalmár S. 75')

Edző: Farkas Tibor

 

GÓLOK

19'   Szabadrúgáshoz jutottak a vendégek. A kapunk elé emelt labdát nem jól reagáltuk le, a vendég játékos Zsóri Dániel elé került, aki az átvétellel egyből gólhelyzetbe került és nem hibázott.  0-1

34'   Megelőző szerelésünket követően, Szeles Patrik nagy lendülettel, remekül lépett be a támadásba, a védők nem tudtak közbeavatkozni, három vendégvédő mellett is elvitte a labdát és jobbal a kapu jobb alsó sarkába lőtte a labdát.  1-1 

85'   Cipf Dominik keresztlabdája egy debreceni védőn megpattantva került Szeles Patrik elé, aki jól vette azt át, nem gondolkodott sokat, egyből a kapuba bombázta.  2-1

 

Farkas Tibor: - Csak a győzelemhez lehet gratulálni igazából, mert a teljesítmény most nagyon gyenge volt. Rosszul kezdtük a mérkőzést, nem találtuk a játék ritmusát, a Debrecen sokkal frissebben, akaratosabban játszott, ez meg is hozta a gyümölcsét, mert megszerezték a vezetést. Szeles Patrik szép egyéni megoldása révén, még a szünet előtt sikerült egyenlítenünk.

- Mi történt a második játékrészben, melynek a végén, Patriknak sikerült a győztes gólt is megszerezni?

- A második félidőben gyakorlatilag hasonló mederben folyt a játék mind az elsőben, tompábbak voltunk, nem éltük meg jól a szituációkat. A végén megint csak Szeles Patrik góljával, 5 perccel a vége előtt sikerült a magunk javára fordítani az eredményt. Még egyszer mondom, a mutatott játékkal nem vagyok elégedett, viszont természetesen a siker az mégis fontos volt.

- A tompasághoz esetleg hozzájárulhatott az, hogy a szezon vége felé közeledünk?

- Nem tudom igazából mi az oka, nem lenne szerencsés, ha ez lenne az oka, hiszen a szezon vége felé közeledve lesz a Puskás-Suzuki Kupa és ha így nézzük, nem nézünk ki jól. 

 

Maros József, Farkas Tibor

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 60
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 57
3 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 47
4 MTK BUDAPEST 28 44
5 FERENCVÁROSI TC 28 44
6 VIDEOTON FC 29 43
7 DVSC-DLA 28 19
8 ETO FC GYŐR 29 10
fotók
Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17)
friss hírek
facebook