Huszonkétszeres korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Meglepetés döntetlen

Meglepetés döntetlen

2017-04-09 19:52

Bp. Honvéd-MFA - Illés Akadémia 1-1

Az U15-ös korosztályban nem szünetelt a bajnokság, így az szombaton csapatunknak az Illés Akadémia ellen folytatódott. A papírforma a mi sikerünket ígérte, hiszen mi a 2., a vasiak az utolsó, 16. helyen álltak. De más a papírforma és más a pályán elért eredmény. Isa Gábornak 4 meghatározó játékosáról - Buna Gáborról sárga lap, Kovács Dominikról, Csaba Dénesről és László Dávidról sérülés miatt- kellett lemondania. 

A fölényünkkel indult a mérkőzés, az első gólhelyzet Molnár Rajmund előtt adódott a 26. percben, de Sikorszki Bence keresztlabdáját 3 méterről a kapusba lőtte. Az ellentámadásból, Kállai Kevin lőtt 8 méterről kapu fölé. A 31. percben hideg zuhanyként a vendégek egyik jobboldali kontrája Jakab Dávid révén eredményhez vezetett. A 39. percben egyenlítési lehetőségünk adódott, de Fazekas Lóri, az ide-oda pattogó labdát, 6 méterről a kapusba lőtte. 

A szünetben gyorsabb játékot kért edzőnk és ennek megfelelően jött ki a csapat a második 40 percre, aminek meg is lett az eredménye. A 40. percben  egy gyors támadás végén, Molnár Rajmund szépen emelte át a kifutó kapus felett a labdát. Megnyílt az út a győzelem felé, fölényben voltunk, meg is voltak a helyzeteink, de ezeket mind elpuskáztuk. Végül meg kellett elégednünk az egy ponttal.

 

U-15

Bp. Honvéd-MFA - Illés Akadémia   1-1 (0-1)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Szuhodovszki Dávid (Kerék Ádám és Sudicky Bálint)

Gólszerzők: Jakab Dávid (31', 0-1), Molnár Rajmund (45', 1-1).

 

Bp. Honvéd-MFA: László E. - Mándoki (Bocskay 41'),  Horváth M., Földesi, Sikorszki (Pogonyi 67') - Katona Cs. - Szecsődi (Bónus 55'), Eördögh - Molnár R., Fazekas, Kocsis D. (Major 41').

Edző: Isa Gábor

 

GÓLOK

31'   Jobboldali vendégtámadás végén, a középre visszagurított labdát Jakab Dávid, 8 méterről passzolta a kapu baloldalába.  0-1

45'   Földesi Dominik ívelte előre a labdát Molnár Rajmund irányába, csatárunk remekül felismerve a helyzetet, a jobbösszekötő helyéről, 15 méterről emelt a kifutó kapus felett a kapu jobboldalába.  1-1

 

Isa Gábor: - Megvoltak a helyzeteink, hogy megnyerjük a mérkőzést. Sajnos adtunk egy félidőnyi előnyt a szombathelyieknek. Az első játékrészben lassan játszottunk, körülményesek voltunk, nem volt igazi ritmusa a játékunknak. Az ellenfélnek az egész mérkőzésen egy helyzete volt, azt berúgta, azzal pontot tudott elvinni. Összességében a játék minősége nem volt rossz, a kapu előtt egy kicsit tutyi-mutyik voltunk, a ziccereket nem rúgtuk be. Ettől függetlenül, a Haladás kulturáltan játszott, nem rugdosták el a labdát, nem húzták az időt, sportszerűek voltak, játszani próbáltak. Amit tudnak azt jól megcsinálták, ma elég volt nekik az egy pont eléréshez, elviteléhez.

- A szünetben gyorsabb játékot kértél a fiúktól, ennek meg is lett az eredménye.

- Igen. A második félidőre kicsit másképp jöttünk ki, gyorsabban játszottunk, ezáltal nehezebb volt az ellenfélnek lereagálnia a dolgokat. Meg voltak a helyzeteink, az ötödik után sikerült is egyenlíteni, viszonylag gyorsan. Kezünkbe volt a mérkőzés, de nem rúgtuk be a helyzeteket.

 

Maros József

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 29 63
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 58
3 DVSC-DLA 29 45
4 FERENCVÁROSI TC 28 39
5 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 38
6 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 33
7 ETO FC GYŐR 28 30
8 DVTK 28 17
fotók
Honvéd FC - Taksony (NBIII) Honvéd-MFA - Hódmezővásárhely (NB III.) Honvéd-MFA - Illés Akadémia (U19)
friss hírek
facebook