Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Pazar első félidő

Pazar első félidő

2017-04-09 19:49

Bp. Honvéd-MFA - Vasas Kubala Akladémia 3-0

Az U17-es EB Elit köre miatti szünet után, folytatódott a fiataloknál is a bajnokság. Az ellenfél a Vasas Kubala Akadémia csapata volt. Mi a 2. helyről, a piros-kékek a 4. helyről várták a 18. fordulót. Az EB-re kijutó csapat alapembere, Szendrei Norbert is pályára lépett a találkozón, játéka és eredményessége meghatározó volt a csapat szempontjából. De nemcsak Norbi, hanem az egész csapat remek első félidőt játszott, három góllal. Cipf Dominik szemre is gyönyörű góljával hamar megszereztük a vezetést. A 7. percben majdnem egyenlített a vendégcsapat, amikor Arday Dominik lépett ki, de Schritt Martin remekül mozdult ki a kapujából és bravúrral sikerült szögletre mentenie.  Élvezetes, jó iramú mérkőzést játszottak a fiúk. A 23. percben Szendrei Norbi szépségdíjas góljával kettőre növeltünk az előnyünket. Aztán jött a 35. perc, amikor egy gyors támadás végén, Kecskeméti Laci indult be a jobbösszekötő helyén, majd buktatták, 11-es! Szendrei Norbi, magabiztosan értékesítette a büntetőt, kialakítva a végeredményt, ugyanis a második félidőben már több gól nem esett.

A második 45 percben, a meleg sajnos rányomta a bélyegét a játékra, bár ekkor is fölényben játszottunk, helyzetekkel, de már a koncentráció hiánya is közrejátszott, hogy nem sikerült a vendégek hálójába találni. Az pedig hogy a Vasas nem igen tudott a kapunk elé kerülni, az mindenképpen a Barta, Temesvári belső védőpáros és az általuk irányított védelem jó játékát is dicséri.

 

Bp. Honvéd-MFA - Vasas Kubala Akadémia  3-0 (3-0)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Csöngető Endre  (Fülöp István és Szűcs István)

Gólszerzők: Czipf Dominik (3', 1-0), Szendrei Norbert (23', 2-0), Szendrei Norbert (35', 3-0).

 

Bp. Honvéd-MFA: Schritt - Simó, Barta, Temesvári, Szeles (Markos 85') - Soltész I. - Király O. (Soltész D. 73'), Szendrei - Pisont (Horváth R. 46'), Kecskeméti (Csaba D. 85'), Cipf (Kalmár S. 73').

Edző: Farkas Tibor

 

GÓLOK

  3'   Jobboldali bedobás után, Szendrei emelt középre, Cipf Dominik átvette, majd a felpattanó labdát, félfordulattal  levegőből, 8 méterről, jobbal a kapu jobboldalába bombázta.  1-0  

23'   Király Olivér jobbról félmagasan lőtte be középre a labdát, Szendrei Norbert mellel levette és 14 méterről, jobbal óriási gólt lőtt a léc alá.  2-0

35'  Kecskeméti Laci remekül lépett ki a jobbösszekötő helyén, amikor beért a piros-kékek büntetőterületére, Anday Dominik buktatta. 11-es! A megítélt büntetőt Szendrei Norbert magabiztosan lőtte a kapu jobb oldalába. 3-0  

 

Farkas Tibor: - Az eredmény mindenképpen nagyon pozitív, hiszen ennek a csapatnak nem igazán szoktak három gólt lőni és emellett még voltak gólszerzési lehetőségeink. Ha a játékot vizsgáljuk, az első félidővel azt gondolom maradék nélkül elégedett lehetek, a második játékrészre a nagy meleg rányomta a bélyegét, valamint az eredménytudat is, de akkor is úgy gondolom hogy koncentráltan játszottunk hiszen az ellenfelünk nem tudott gólt szerezni.

- Ehhez kapcsolódnék annyival, hogy remekül működött a Barta Barnabás, Temesvári Attila belsővédő páros irányította védekezésünk. Amit bizonyított, hogy a vendégeknek igazából csak egy helyzetük volt a 90 perc folyamán.

- Még az első félidőben, 1-0-nál Schritt Martinnak volt egy nagyon fontos védése, ami nagyon kellett, mert ha abból gól van, nem tudjuk mi lett volna utána. A jó védekezés mellett nekünk viszont  még voltak lehetőségeink a gólszerzésre. 

 

Maros József

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 60
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 57
3 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 47
4 MTK BUDAPEST 28 44
5 FERENCVÁROSI TC 28 44
6 VIDEOTON FC 29 43
7 DVSC-DLA 28 19
8 ETO FC GYŐR 29 10
fotók
Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17)
friss hírek
facebook