Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Váratlan eredmény

Váratlan eredmény

2017-04-09 19:41

Bp. Honvéd-MFA - MTK Budapest 1-4

Jó iramban indult a mérkőzés, mindkét kapu előtt adódott lehetőség, de gólt csak a kék-fehéreknek sikerült szerezni a 28. percben. Sajnos játékunkban sok volt a kapkodás, a pontatlan átadás. A vendégek, gyors, pontos átadásokkal operáltak, nem voltuk határozottak a labdaszerzéseknél, ezért szinte mindig egy apró lépéssel lemaradtunk a labdaszerzésről. Így nem volt véletlen, hogy a 43. percben Kata Mihály góljával két gól volt a különbség az MTK javára.

A második félidő elején Tóth Roli hatalmas szabadrúgásgóljával sikerült szépíteni. Elkapta a csapat a fonalat, az 56. percben majdnem sikerült is egyenlítenünk. Irimiás Gergő remek keresztlabdájára, Hajnal Geri érkezett a balösszekötő helyén és 8 méterre a kaputól, ajtó-ablak helyzetben, pontosabban százszázalékos helyzetben jobbal lőtt mellé. Egyenlítési lehetőség volt! Ahogy lenni szokott ilyenkor, egy kontrából gólt kaptunk, aztán még egyet, így kialakult az 1-4-es végeredmény.

Sajnálatos vereség volt, 1-2-nél voltak lehetőségeink, kár ezért az elvesztett 3 ponttért.  

 

Bp. Honvéd-MFA - MTK Budapest 1-4 (0-2)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Hajzlinszki Zsolt Dániel (Bíró Zsolt és Fromm Gergely)

Gólszerzők: Pál M. (28', 0-1), Kata (43', 0-2), Tóth R. (48', 1-2), Töröcsik (62', 1-3), Pál M. (64', 1-4).

 

Bp. Honvéd-MFA: Kemenes - Constantino (Fehér A. 81'), Juhász Zs, Csörgő, Tóth R. - Nagy B. (Vizi 68') - Zvara, Kóródi - Hajnal (Szabó D. 71'), Komiszár (Irimiás 46'), László D. (Fogarassy 68')

Edző: Somogyi Krisztián 

 

GÓLOK

28'   A védők között a balösszekötő helyén kiugró Pál Márton kapott labdát, Kemenes korán indult ki, elvitte mellette a labdát és 13 méterről az üres kapuba emelte.  0-1

43'  A vendégek szépen vezették végig a támadást, melynek végén Kata Mihály lőtt a jobb sarokba.  0-2

48'  Hajnal Gerit buktatták a baloldali oldalvonal mellett, kb. 30 méterre a kék-fehérek kapujától. Tóth Roland pedig ballal - mindenki beadásra számított - óriási gólt lőtt a bal felső sarokba. Szenzációs gól volt!  1-2

62'  Kosznovszky Márk passzolt vissza az alapvonalról és az érkező Törőcsik Péter 6 méterről lőtte a kapuba a labdát. 1-3

64'  Újabb kontrát vezettek a fehérek, melynek végén ismét Pál Márton volt a gólszerző.  1-4

 

Somogyi Krisztián: - Számszakilag fájdalmas volt a mai mérkőzés. Amit időnként láttam, az nem az, amihez én hozzá vagyok szokva ettől a csapattól. Meg fogjuk keresni az okát, bár azért hozzá tartozik, hogy ezen a meccsen azért lettek volna úgy lehetőségeink, hogy akár hasonló gólmennyiséget termeljünk mint ellenfelünk. Kicsit olyan érzésem volt, hogy ott minden alakul ,ahogy alakulnia kell, a mi oldalunkon pedig a végjátékban volt egy fajta indiszponáltság. Megnézzük videóról a mérkőzést és aztán átbeszéljük, ilyen van, volt, de reméljük, hogy nem lesz a jövőben.

- A második félidőben, a szépítő gólunk után úgy tűnt, hogy akár ki is egyenlíthetünk, sőt meg is fordíthatjuk az eredményt, hiszen lendületben voltunk. Helyzeteink voltak, okosan játszottak a srácok.

- Kis túlzással, az egy félidői előnyt, amit az ellenfélnek adtunk, 5 perc alatt semmissé tudtuk volna tenni. Itt jönnek azok a mozzanatok hogy a mérleg nyelve melyik irányba tud elbillenni. Mi ezeket elmulasztottuk, az MTK pedig könyörtelenül kihasználta, hogy újra kinyissa az ollót a két csapat között.

 

Maros József

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 60
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 57
3 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 47
4 MTK BUDAPEST 28 44
5 FERENCVÁROSI TC 28 44
6 VIDEOTON FC 29 43
7 DVSC-DLA 28 19
8 ETO FC GYŐR 29 10
fotók
Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17)
friss hírek
facebook