Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Gyengén játszottunk

Gyengén játszottunk

2016-11-03 13:52

Bp. Honvéd-MFA - DVTK 0-3

Hét győzelem és 1 döntetlen után, az elmúlt héten meglepetésre 1-0-ás vereséget szenvedett Kecskeméten, Isa Gábor csapata. Míg a mieink a 2. helyről, a vendég DVTK a 9. helyről várta a pénteki összecsapást. Bizakodtunk, reménykedtünk, sajnos hiába.

Kiegyenlített küzdelem folyt a pályán. A 21. percben egy baloldali szöglet után egy ügyes góllal szerzett vezetés a fehér-pirosban játszó vendégcsapat. Voltak egyenlítési lehetőségeink, de ezeket elkapkodtuk, a DVTK pedig gyors és labda biztos játékosai révén ellentámadásokra helyezte a fő hangsúlyt. A 34. percben ez sikerrel is járt, így kétgólos előnnyel vonultak szünetre a csapatok.

Egyet cserélt Isa Gábor a szünetben, Eördögh András helyett, Katona Csongor lépett pályára. Úgy mentünk ki a 2. játékrészre hogy megpróbálunk kiegyenlíteni, de egy gyors támadás végén újabb gólt kaptunk. Nem adtuk fel, mentünk is előre, de a befejezésekkel voltak gondjaink. Alakítottunk ki olyan helyzeteket, amikor közel álltunk a góllövéshez, de ekkor a diósgyőri kapus, Jaksi Attila védett.

Sajnos ezúttal nem sikerült a javítás, de ez a nap egy ilyen volt.

 

Bp. Honvéd-MFA - DVTK  0-3 (0-2)

Bozsik Stadion, műfüves pálya, vezette: Rábel Alfréd (Urgyán Antal, Grünwald Gábor)

Gólszerzők: Kolompár K. (21'), Figeczki Á. (34'), Kolompár K. (45').

 

Bp. Honvéd-MFA: Dúzs - Buna (Mándoki 72'), Horváth M., Földesi, Sikorszki (Major 64') - Csaba D. - Kovács D. (Szecsődi 49'),  Eördögh (Katona Cs., szünetben) - Pogonyi (Kocsis D. 48'), 

Molnár R. (Bónus 63'), László D.

Edző: Isa Gábor

 

GÓLOK

  8'  Nagy Ákos baloldali szögletét követően, Kolompár Krisztián, a rövid kapufánál, sarkazva jutatta a hosszú sarokba a labdát.  0-1

34'  Molnár Roland egy hosszan előre vágott labdát, 11 méterről úgy lőtte ballal kapura, hogy a labda a felső lécről oldalra pattant és a berobbanó, Figeczki Ágoston, védőnket megelőzve, 1 méterről a kapuba fejelte.  0-2.

45'  Gyors vendég kontra végén, Molnár Roland középre passzolta a labdát, melyet Kolompár Krisztián egy állítás után, 13 méterről, jobbal a jobb alsó sarokba lőtt. 0-3

 

Isa Gábor:- Pontatlanabbak voltunk, mint szoktunk, a fordulópontok nem hozzánk jöttek. Mikor jöttünk volna fel, gólt kaptunk, ilyen volt a második félidő eleje is, amikor úgy jöttünk ki a pályára, hogy mindent megteszünk az egyenlítésért, de gólt kaptunk. Sajnos gyengén játszottunk.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 MTK BUDAPEST 15 35
2 DVSC-DLA 15 27
3 BUDAPEST HONVÉD-MFA 15 21
4 ETO FC GYŐR 14 19
5 FERENCVÁROSI TC 15 19
6 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 14 19
7 PUSKÁS AKADÉMIA FC 14 15
8 DVTK 14 11
fotók
Honvéd-MFA - Debrecen (U16) Honvéd-MFA - Debrecen (U17) Honvéd-MFA - Szeged 2011 (NB III.)
friss hírek
facebook