Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Tóthék góljai

Tóthék góljai

2016-10-17 12:57

Budapest Honvéd-MFA - Andráshida SC 4-1

NB III, Nyugati csoport, 11. forduló

Budapest Honvéd-MFA – Tarr Andráshida SC  4-1 (2-1)

Bozsik Stadion, centerpálya

Játékvezető: Sándor Csaba (Benkő Róbert, Takács Attila)

 

Budapest Honvéd-MFA: Horváth András – Bíró Tamás, Fehér Imre, Raul Palmes, Gergényi Bence (Máté Zsolt, 83’), Göblyös Dániel (Rózsahegyi Dominik, 46’), Nagy Gergő, Márton András, Tömösvári Bálint, Tóth Barna, Tóth Henrik (Bíró Ákos, 72’)

Vezetőedző: Gálhidi György

Tarr Andráshida SC: Horváth Márton – Horváth Tamás, Horváth Dániel (Kónya Szilárd, 79’), Tóth László (Ferencz Zoltán, 70’), Vittman Ádám, Kalamár Milán, Kovács László, Szegleti Gergely, Baráth Martin, Varga Márk (Horváth Dávid, 61’), Balla Ádám

Vezetőedző: Dobos Sándor

 

Gólszerzők: Tóth Barna (15’, 1-0), Vittman Ádám (17’, 1-1), Tóth Barna (23’, 2-1), Tóth Henrik (56’, 3-1), Tóth Barna (80’, 4-1)

 

Az elmúlt hétvégén jól játszottunk, mégis vereséget szenvedtünk Kaposváron, így vasárnap délután hazai pályán csakis a három pont megszerzése lehetett a cél a Tarr Andráshida SC ellen. Csapatunk a 7. (5-1-4), ellenfelünk pedig a 11. (4-2-4) helyről várta a találkozót.

Jól kezdtük a mérkőzést, aztán az első komolyabb lehetőség mindjárt az első gólt is meghozta: a 15. percben egy szép és gyors támadás végén Tömösvári a hosszú oldalról lőtt kapura, valószínűleg már ez is gól lett volna, de a középen érkező Tóth Barna biztosra ment, és 1 méterről a kapu közepébe zúdította a labdát. 1-0!

Valószínűleg túlságosan megörültünk a gólunknak, mert másfél perc múlva nagyon elaludtunk középen, Vittman Ádámnak még arra is maradt ideje, hogy a labda ideálisan pattanjon számára, aztán 15 méterről a kifutó Horváth András fölött a léc alá bombázott. 1-1!

Szerencsére nem kellett sokat várnunk az újabb vezető találatunkra, mert a 23. percben Göblyös bal oldali szabadrúgása után a védők által kifejelt labdát Tömösvári egyből visszatette középre, Tóth Barna pedig kihasználta, hogy legalább másfél fejjel magasabb mindenkinél, és 7 méterről a kapuba fejelt. 2-1!

Az 56. percben Tóth Henrik a bal oldalról vezette be a labdát a tizenhatoson belülre, majd passz helyett váratlanul kapura fordult, és 14 méterről megcélozta a rövid sarkot, a labda pedig a meglepett Horváth Márton hóna alatt a kapuba surrant. 3-1!

Tíz perccel a lefújás előtt végleg eldöntöttük a három pont sorsát. Egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Tömösvári két védőt is rettenetesen átvert a tizenhatos jobb oldalánál, a középre tett labda kalandos körülmények között végül Tóth Barna elé került, aki néhány lépésről a harmadik gólját is megszerezte ezen a napon. 4-1!

A gyorsan bekapott egyenlítő gól után hamar visszavettük a vezetést, és ettől kezdve tulajdonképpen már egy pillanatig sem volt kérdéses a győzelmünk. Mai sikerünkkel feljöttünk a tabella 6. helyére, és a Csorna és a Felcsút II vereségének köszönhetően közelebb kerültünk közvetlen riválisainkhoz is. Szombaton 14 óra 30 perckor Tatabányán lépünk pályára.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 60
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 57
3 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 47
4 MTK BUDAPEST 28 44
5 FERENCVÁROSI TC 28 44
6 VIDEOTON FC 29 43
7 DVSC-DLA 28 19
8 ETO FC GYŐR 29 10
fotók
Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17)
friss hírek
facebook