Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Véget ért egy fejezet!

Véget ért egy fejezet!

2016-10-02 12:56

Budapest Honvéd-MFA - Csepel FC 3-1

NB III, Nyugati csoport, 9. forduló

Budapest Honvéd-MFA - Csepel FC  3-1 (1-0)

Bozsik Stadion, centerpálya, 150 néző

Játékvezető: Kulcsár Katalin (Bertalan Dávid, Horváth Zoltán)

 

Budapest Honvéd-MFA: Nagy Sándor – Bíró Tamás, Nemes Barna (Fehér Imre, 60’), Raul Palmes, Gergényi Bence, Göblyös Dániel, Márton András, Király Ákos (Tóth Henrik, 65’), Tömösvári Bálint, Bíró Ákos, Tóth Barna (Rózsahegyi Dominik, 81’)

Vezetőedző: Gálhidi György

Csepel FC: Juhász Gergely – Dévai Csaba, Haraszkó Sándor, Hesz Olivér (Takács László, 46’), Fisli András, Horváth Géza, Teplán János, Somodi Ádám, Szabó Ádám, Simon Krisztián (Zimermann Zoltán, 62’), Tóth Csaba (Borgulya István, 84’)

Szakmai vezető: Gabala Krisztián

 

Gólszerzők: Bíró Ákos (45’, 1-0), Tóth Barna (52’, 2-0), Márton András (66’, 3-0), Haraszkó Sándor (68’, 3-1)

 

Kiállítva: Somodi Ádám (73’)

 

Az NB III-as bajnokság 9. fordulójában két ellentétes formában lévő csapat találkozott a Bozsik Stadion centerpályáján. A mieink az utóbbi négy mérkőzésen mindössze egy pontot szereztek, a csepeliek viszont az elmúlt bő egy hónapban öt meccsből négyszer is győztesen hagyták el a pályát.

Az első félidőben egyértelműen nálunk volt többet a labda, de 44 és fél percig nem tudtuk komolyabban veszélyeztetni a csepeliek kapuját. A mi oldalunkon Nagy Sándornak egy-két kirúgáson kívül semmi dolga nem akadt.

Aztán a játékrész utolsó percében egy szép átlépős csel után Bíró Ákos elé került a labda, aki megelőzte a védőjét, majd a rosszul kifutó kapus mellett is elhúzta a labdát, aztán az üresen maradt kapu közepébe gurított. 1-0!

A második félidő elején egy nehezen rekonstruálható támadás végén gyorsan megdupláztuk az előnyünket. Ide-oda pattogott a labda a vendégek ötösének környékén, végül Juhász Gergely könnyedén megszerezhette volna, de gyakorlatilag Tóth Barna elé ejtette, aki köszönte szépen és közelről a kapu közepébe bombázott. 2-0!

Ezután Nagy Sándor védett egy hatalmasat, majd a félidő közepén eldöntöttük a mérkőzést. Göblyös lőtte be a labdát szabadrúgásból a térfél közepéről, a bal oldalról, az érkező Márton András pedig egyből lőtt a csepeliek kapujába, nagyon szép gól volt! 3-0!

A biztos vezetés tudatában látványosan visszavettünk, ezt pedig a Csepel két perc múlva kihasználta, amikor egy jobb oldali beívelés után Haraszkó Sándor szabadon fejelhetett a kapunkba. 3-1!

Nem kellett sokáig aggódnunk, hogy a vendégek esetleg még közelebb lopakodnak, mert Somodi Ádám két percen belül két sárga lapot is összeszedett. Az emberelőnyben pedig már újra a mi akaratunk érvényesült, és bár a helyzeteink megvoltak, további találatot már nem sikerült szerezni.

A 11 sárga lapot hozó mérkőzésen megérdemelt győzelmet arattunk, és a Csepellel helyet cserélve feljöttünk a 6. helyre. Jövő vasárnap ismét nehéznek tűnő feladat vár ránk, hiszen a feljutásra törekedő Kaposvári Rákóczi otthonában lépünk majd pályára.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 60
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 57
3 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 47
4 MTK BUDAPEST 28 44
5 FERENCVÁROSI TC 28 44
6 VIDEOTON FC 29 43
7 DVSC-DLA 28 19
8 ETO FC GYŐR 29 10
fotók
Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17)
friss hírek
facebook