Hússzoros korosztályos magyar bajnok, Alapítva: 2007

magyar futball akadémia

aktuális hír
Esélytelenül

Esélytelenül

2016-09-19 12:55

Budapest Honvéd-MFA - ETO FC Győr 0-4

NB III, Nyugati csoport, 7. forduló

Budapest Honvéd-MFA  - ETO FC Győr  0-4 (0-2)

Bozsik Stadion, centerpálya, 150 néző

Játékvezető: Csonka Bence (Viczián Mátyás, Flinta Zoltán)

 

Budapest Honvéd-MFA: Vajda Dániel – Bíró Tamás (Máté Zsolt, 36’), Raul Palmes, Gergényi Bence (Fehér Imre, 63’), Király Ákos, Göblyös Dániel, Márton András, Tömösvári Bálint, Soós Dávid, Bíró Ákos, Tóth Barna (Herjeczki Kristóf, 63’)

Vezetőedző: Gálhidi György

ETO FC Győr: Kunsági Roland – Vadász Viktor, Nagy József, Nagy Ádám, Varga Róbert, Lázár Zsolt, Kulcsár Kornél, Magasföldi József (Pongrácz Viktor, 55’), Beliczky Gergő (Rácz Ferenc, 55’), Szabó Lukas, Zamostny Balázs (Kabát Péter, 73’)

Vezetőedző: Bekő Balázs

 

Gólszerzők: Nagy Ádám (10’), Beliczky Gergő (35’), Varga Róbert (53’), Kabát Péter (74’)

 

Az NB III-as bajnokság 7. fordulója előtt kiegyenlített mérkőzésre számítottunk a Nyugati csoport rangadóján, hiszen mindkét csapat 4 győzelemmel és 2 vereséggel állt a tabellán. Az első osztályból száműzött ETO FC Győr szerdán elbúcsúztatta a Magyar Kupától a Debrecent, és már ebből is sejthettük, hogy minden tudásunkra szükségünk lesz a jó eredmény elérésének érdekében. Aztán hamarosan kiderült, hogy ezen a napon túl sok esélyt nem adnak nekünk a győriek.

Bekő Balázs játékosai már az első perctől kezdve uralták és irányították a játékot, a védelmünkkel pedig sajnos gyakorlatilag azt csináltak, amit csak akartak. A szerencse és Vajda Dániel óriási védései is kellettek ahhoz, hogy ne dőljön el végérvényesen már az első játékrész felénél a találkozó. Fegyelmezetlenül, pontatlanul és bátortalanul játszottunk, az ellenfél több játékosa pedig jelentős NB I-es rutinnal rendelkezik, és könyörtelenül kihasználták a megingásainkat.

A második félidő elején úgy tűnt, hogy kezdünk magunkra találni, de egy óriási védelmi hiba után megkaptuk a harmadik gólt is, ettől kezdve pedig már nem lehetett kérdéses a három pont sorsa. Tulajdonképpen értékelhető kapura lövés nélkül sikerült lehoznunk a találkozót, ráadásul a csereként beállt Kabát Péter fél perc után máris felíratta a nevét az eredményjelző táblára.

Az már a találkozó előtt sem volt kérdés, hogy egy nagyon jó erőkből álló csapat lesz az ellenfelünk, de azért mindenképpen több ellenállásra számítottunk akadémistáink részéről. A találkozót megtekintő Marco Rossi is valószínűleg úgy gondolja, hogy az első csapatba kerüléshez ez a teljesítmény nem elegendő.

Sima vereségünkkel visszacsúsztunk a tabella 5. helyére, az eddig hibátlan Érdtől már kilenc ponttal vagyunk lemaradva. Vasárnap 16 órakor az utolsó helyen tartózkodó Sárvár otthonában mindenképpen javítanunk kell.

támogatók, partnerek
Macron
OTP Bank
Endo Service
Egressy Iskola

betöltés...
betöltés...

tabella
# Csapat J P
1 ILLÉS AKADÉMIA-HALADÁS 28 60
2 BUDAPEST HONVÉD-MFA 28 57
3 PUSKÁS AKADÉMIA FC 28 47
4 MTK BUDAPEST 28 44
5 FERENCVÁROSI TC 28 44
6 VIDEOTON FC 29 43
7 DVSC-DLA 28 19
8 ETO FC GYŐR 29 10
fotók
Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17) Budapest Honvéd - Sporting CP (U17)
friss hírek
facebook